Πάνος Ιωαννίδης: “Το φετινό MasterChef θα αιφνιδιάσει τους παίκτες όσο μελετημένοι κι αν έρθουν”

Πάνος Ιωαννίδης: “Το φετινό MasterChef θα αιφνιδιάσει τους παίκτες όσο μελετημένοι κι αν έρθουν”
Πάνος Ιωαννίδης glomex

Για τις εκπλήξεις και τις ανατροπές που περιμένουν τους φετινούς παίκτες του MasterChef, το οποίο επιστρέφει στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν μίλησε ο ένας εκ των τριών κριτών, Πάνος Ιωαννίδης. Τι θα δούμε φέτος.

Το MasterChef επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον νέο του κύκλο, μέσα φυσικά από τη συχνότητα του Star και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε μερικά στοιχεία για το τι να περιμένουμε φέτος, αλλά και τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι επίδοξοι σεφ που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Ο γνωστός σεφ και ένας εκ των τριών κριτών του reality μαγειρικής, βρέθηκε στον καναπέ του Dot. και μίλησε για όλα στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως “το φετινό MasterChef θα αιφνιδιάσει τους παίκτες όσο μελετημένοι κι αν έρθουν“.

Δίνοντας μερικά spoiler για το τι να περιμένουμε από τον νέο κύκλο, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε πως όπως κάθε χρόνο θα δούμε κάτι διαφορετικό και πως “συζητάμε όχι μόνο πώς θα δυσκολέψουμε τους παίκτες αλλά πώς θα τους αιφνιδιάσουμε, σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει. Αλλάζουμε τους κανόνες“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα