Πέτρος Ξεκούκης: Ο Άγιος Παΐσιος μου είχε πει ότι θα γίνω ηθοποιός

Πέτρος Ξεκούκης: Ο Άγιος Παΐσιος μου είχε πει ότι θα γίνω ηθοποιός
Πέτρος Ξεκούκης Glomex PrintScreen

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης αναφέρθηκε και στην χρήση μάσκας στις εκκλησίες, ενώ αποκάλυψε ότι κοινώνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Ξεκούκης. Ο ηθοποιός που είδαμε πρόσφατα στις οθόνες μας μέσα από το “Κόκκινο Ποτάμι” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, στους ρόλους που έχει παίξει, αλλά και στην προφητεία που του είπε ο Άγιος Παΐσιος, ότι δηλαδή θα γίνει ηθοποιός. 

“Υπάρχουν πολλοί ρόλοι, το θέμα είναι ποιος θα με εμπιστευτεί να παίξω Άμλετ ή Οθέλλο. Εγώ το θέλω, αλλά θα παίξω; Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σταυρίδης καλύτερα δευτεραγωνιστής και να παίζεις πάντα, παρά να γίνεις πρωταγωνιστής κι όταν μια δουλειά δεν πάει καλά να μην παίξεις ποτέ.”

Ενώ όσον αφορά τους χώρους λατρείας και τη χρήση μάσκας δήλωσε:” Πιστεύω ότι δεν απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θεού, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες. Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάστε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν αρκετοί άνθρωποι εν μέσω κορονοϊού το Πάσχα. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα”.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προφητεία που του είπε ο Άγιος Παΐσιος, ότι δηλαδή θα φίρμα και γνωστός: “Στο ξεκίνημά μου, πριν μπω ακόμα στη σχολή μου είχε αναφέρει ‘εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσει για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα