Ποια αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 κόβεται – Η ανακοίνωση του σταθμού

Διαβάζεται σε 2'
Ποια αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 κόβεται – Η ανακοίνωση του σταθμού
TV istockphoto

Τέλος από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μια επιτυχημένη σειρά με εξαιρετικό καστ. Η ανακοίνωση του καναλιού.

Τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer ανακοίνωσε την Δευτέρα (1/1) ο ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να διακόπτεται και η προβολή της σειράς “Μετά τη φωτιά”.

Βασισμένη στην επιτυχημένη γαλλική σειρά εποχής του Netflix “Le Bazar de la Charité”, η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 προβάλλονταν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9μ.μ. και αφηγούνταν τρεις προσωπικές ιστορίες, θίγοντας μέσα από αυτές πολύ επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Η σειρά αφηγούνταν την ιστορία τριών γυναικών, της Ιωάννας (Ντόρα Μακρυγιάννη), της Ειρήνης (Άλκηστις Ζιρώ) και της Ανθής (Ελπίδα Νικολάου), οι οποίες μετά από μια τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά όπου παρευρίσκονταν και κατέστρεψε τα πάντα, προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω», ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν πολλά και διαφορετικά εμπόδια.

Στη διαδρομή τους βρέθηκαν τέσσερις άνδρες με σημαντικό ρόλο στην πορεία της ζωής τους, οι οποίοι προσπάθησαν να τις κάνουν να “λυγίσουν”… Ο Άρης (Λευτέρης Ελευθερίου), ο Αλέξανδρος (Nathan Thomas), ο Οδυσσέας (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο Νίκος (Γιάννης Καράμπαμπας) συμμετείχαν στο καστ της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι η Ρένα Ρίγγα διασκεύασε το πρωτότυπο σενάριο και το προσάρμοσε στα σημερινά ελληνικά δεδομένα. Τη σκηνοθεσία της σειράς είχε αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Ο ΑΝΤ1, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, αναφέρεται σε σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του καναλιού προς την εν λόγω εταιρεία. Για αυτό τον λόγο, η αγαπημένη σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του σταθμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: “Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα