Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Συγκλονιστικός παίκτης – Απέχει τρεις ερωτήσεις από τις 100.000

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Συγκλονιστικός παίκτης – Απέχει τρεις ερωτήσεις από τις 100.000
Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μονοπώλησε το επεισόδιο της Δευτέρας, συγκεντρώνοντας 15.000 ευρώ, αλλά έχοντας ακόμα... δρόμο μπροστά του. Τον αποθέωσε το Twitter. Αγωνία για την εξέλιξη της Τρίτης.

Έναν από τους καλύτερους παίκτες στην επιστροφή του “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” , ή αλλιώς έναν “παίκτη Εκατομμυριούχου”, όπως τον αποκάλεσε ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου, είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Εκτός από τα θετικά σχόλια που απέσπασε στα social media, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα συμπαθή παίκτη για τους χρήστες του Twitter, κατάφερε να μονοπωλήσει τη βραδιά, αφού ήταν ο μοναδικός που έπαιξε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, έχοντας όμως και συνέχεια.

Η κόρνα της λήξης τον βρήκε με 15.000 ευρώ, τα οποία καλείται να αυξήσει ή έστω να κρατήσει στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο παίκτης απέχει μόλις τρεις ερωτήσεις από τις 100.000 ευρώ που είναι και το μεγαλύτερο έπαθλο στο τηλεπαιχνίδι.

Πρόκειται για έναν όντως πολύ δυνατό παίκτη, ο οποίος έφτασε στις 3.000 ευρώ χωρίς να χρησιμοποιήσει καμία βοήθεια, ενώ στην ερώτηση των 5.000 ευρώ αποφάσισε να δώσει τη δική του -σωστή- απάντηση, παρά τη λάθος εκτίμηση που του έδωσαν στη βοήθεια του τηλεφώνου.

Η αγωνία πλέον μεταφέρεται στο αυριανό επεισόδιο, όπου θα μάθουμε και το τελικό ποσό που θα καταφέρει να αποσπάσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα