Πωλίνα: “Δημιουργήθηκε απευθείας πτήση Αθήνα – Σεϋχέλλες μετά το τραγούδι μου”

Πωλίνα: “Δημιουργήθηκε απευθείας πτήση Αθήνα – Σεϋχέλλες μετά το τραγούδι μου”
Πωλίνα glomex

Ιστορίες από τη δεκαετία του ΄90 μοιράστηκε η τραγουδίστρια Πωλίνα στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο.

Η Πωλίνα βρέθηκε καλεσμένη στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής και το παρουσιαστικό δίδυμο Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλου άγνωστες ιστορίες για εκείνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το πόσο εκτός κανόνων ήταν και θυμήθηκε πως ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Μίλησε όμως για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια αναφέροντας πως “ήταν μια τεράστια προσωπικότητα, ένας απίστευτος άνθρωπος, συγγραφέας, έκανε όλα τα άλλα εκτός από αυτό που είχε σπουδάσει. Και γενικότερα υπήρχε και ένας ανταγωνισμός, έπρεπε να τον εντυπωσιάσω και μάλλον σε εκείνον έμοιασα”.

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε για τη σχέση της και τη συνεργασία με τον ηθοποιό Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνωρίζουν ποια είναι η κατάστασή του, με την ίδια να αναφέρει πως δεν ανησυχεί και ότι του έχει εμπιστοσύνη.

“Από όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιώργο Μαρίνο, κρατάω τη συμβουλή ‘βγάλε την κουρτίνα από τα μάτια και άσε το συναίσθημά σου ελεύθερο γιατί μόνο τότε είσαι αληθινός και έτσι θα πείσεις και όταν λες ένα κείμενο ή ένα τραγούδι. Ο Γιώργος ήταν ένας ατρόμητος άνθρωπος με πάρα πολλές ευαισθησίες, ανασφάλειες και μια ψυχολογία ενός μικρού παιδιού […] Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η καριέρα μου όλη. Αυτός μου έδειξε ήμουν πολύ τυχερή”, είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, μοιράστηκε μία αστεία ιστορία από το καλοκαίρι του ’90, εποχή που η ίδια μεσουρανούσε και είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι “Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες“, όταν ένα βράδυ καθώς έφευγε από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε συνάντησε δύο ναυτικούς με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες, οι οποίοι είχαν ακούσει το τραγούδι και ήθελαν να τη γνωρίσουν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το τραγούδι είχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία που είχε δημιουργηθεί απευθείας πτήση από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα