Power of Love – Έξαλλη η Μπακοδήμου: “Τζάμπα μαγκιές δεν περνάνε με τίποτα”

Power of Love – Έξαλλη η Μπακοδήμου: “Τζάμπα μαγκιές δεν περνάνε με τίποτα”

Η Μαρία Μπακοδήμου εξοργίστηκε με τον παίκτη Αντώνη Χρόνη, λόγω ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο φαίνεται να βρίζει άτομο από ντελιβεράδικο.

Ανάμεσα στους χωρισμούς των ζευγαριών του Power of Love, στους ερωτευμένους παίκτες και στους τσακωμούς των δύο “στρατοπέδων”, υπήρξε ένα περιστατικό εκτός σπιτιού, που ήταν αρκετά σοβαρό.

Αν και η Μαρία Μπακοδήμου συνήθως αποφεύγει να φέρει “μέσα” στο σπίτι της αγάπης τα θέματα που δημιουργούνται εκτός ή off camera, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια θεώρησε απαραίτητο να θίξει ένα σημαντικό γεγονός.

Πρόκειται για στον προσωπικό λογαριασμό του παίκτη Αντώνη Χρόνη στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος μιλά στο τηλέφωνο με κάποιο delivery στην Κωνσταντινούπολη, προσπαθώντας να παραγγείλει φαγητό.

Ο Αντώνης ακούγεται να βρίζει απροκάλυπτα “κάνοντας πλάκα” το άτομο που βρίσκεται στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και να λέει χαρακτηριστικά “γ@μ# τη μανούλα σου”, κλείνοντας έπειτα το τηλέφωνο.

Όταν η Μπακοδήμου θέλησε να σχολιάσουν το θέμα, του μίλησε πάρα πολύ αυστηρά και θυμωμένα, καθώς θεώρησε πως από τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, προσβάλλει την παραγωγή και την ίδια.

Ο Αντώνης δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν έβρισε την κοπέλα του delivery, γιατί εκείνη την ώρα περίμενε στη γραμμή για να παραγγείλει, και ότι δεν κατάλαβε αρχικά πως στο βίντεο είχε ηχογραφηθεί και η βρισιά.

Η Μπακοδήμου του είπε:

Πώς νιώθεις που θα το δει η μαμά σου; Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να σέβεσαι λίγο παραπάνω. Αυτή η συμπεριφορά προσβάλλει εσένα, την οικογένειά σου και εμάς. Θα ήθελα να προσέξετε όλοι σας πάρα πολύ τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Φέρνετε όλους μας σε πολύ δύσκολη θέση.

Και πρόσθεσε:

Αντώνη προσωπικά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση γι’ αυτό. Δουλεύουμε μαζί, είμαστε στον ίδιο χώρο. Από εμένα προσωπικά θα πάρεις μια κίτρινη κάρτα. Δεν μπορεί να σας σεβαστεί κανείς αν δεν σέβεστε τον εαυτό σας. Τζάμπα μαγκιές δεν περνάνε με τίποτα! Κυριολεκτικά τζάμπα μαγκιά! Βρίζω κάποιον σε ξένη γλώσσα και από το τηλέφωνο. Σήμερα, λοιπόν, δεν θα ανοίξουν οι πόρτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα