Power of Love – Gala: Οι εντάσεις, οι αλήθειες, ο νικητής και η αποχώρηση

Power of Love – Gala: Οι εντάσεις, οι αλήθειες, ο νικητής και η αποχώρηση

Το Gala προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και ήταν γεμάτο εντάσεις, αλλά και αλήθειες. Ποιος κέρδισε τα 2.500 ευρώ και ποιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της αγάπης.

Το Gala του Power of Love προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Κυριακής, εφόσον το βράδυ της Παρασκευής, που είναι η κανονική μέρα προβολής του, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του My Style Rocks 2 απ’ όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Φωτεινή Τράκα.

Ήταν άλλο ένα Gala γεμάτο εντάσεις και τριβές μεταξύ των παικτών, με κυριότερη εκείνη του Ίωνα και του Αντώνη με τον Παύλο. Οι παίκτες που δεν τα πάνε καλά εδώ και καιρό και, ουκ ολίγες φορές, έχουν τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι. Η κόντρα ξεκίνησε όταν προβλήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο ο Παύλος για άλλη μια φορά αποφάσισε να μετακινήσει τη φωτογραφία του, ώστε να μην είναι δίπλα στων συμπαικτών του.

Στο Gala ο Αντώνης αποφάσισε να μιλήσει, χαρακτηρίζοντας τον Παύλο “τραμπούκο” και λέγοντας πως τους βγάζει από τη δύσκολη θέση του να μετακινήσουν τις δικές τους φωτογραφίες. Από την άλλη ο Παύλος επιτέθηκε στους συμπαίκτες του για τον χαρακτηρισμό “τσουτσέκι” πίσω από τις κάμερες, ενώ ο Ίωνας και ο Αντώνης υποστήριξαν πως ο Παύλος “έχει πάρα πολλά νεύρα και δεν μπορεί να συγκρατηθεί”.

Πέρα από τις εντάσεις και τους χαρακτηρισμούς που απέδωσαν οι παίκτες ο ένας στον άλλον, ειπώθηκαν και κάποιες αλήθειες στο Gala. Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Έλενα παραδέχτηκαν πως δεν είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους, παρόλο που είναι σε σχέση. Μάλιστα, ο Φίλιππος αν έπρεπε να σώσει κάποιον συμπαίκτη του, θα έσωζε τον Αντώνη και όχι την Έλενα, ενώ η Έλενα συμφώνησε πως θα έκανε το ίδιο για τις φίλες της.

Στο μεταξύ, πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού και νικητής των 2.500 ευρώ αναδείχθηκε ο Παύλος, που ήταν υποψήφιος μαζί με την Άννα, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι δύο νέοι παίκτες, ο Παύλος Τερζόπουλος και η Θεοδώρα. Οι κανόνες του παιχνιδιού φαίνεται πως άλλαξαν για άλλη μια φορά, αφού τελικά οι παίκτες του σπιτιού ήταν εκείνοι που αποφάσισαν ποιος από τους δύο θα φύγει, ψηφίζοντας αρνητικά.

Από το σπίτι της αγάπης ψηφίστηκε να αποχωρήσει η Θεοδώρα, η οποία έκανε το τελευταίο της κόκκινο δωμάτιο με ένα άτομο της επιλογής της, που ήταν ο Παύλος. Φεύγοντας, άφησε αιχμές για κάποιες από τις συμπαίκτριές της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα