Power of Love – Gala: Η “πονηριά” του Παύλου, η αποχώρηση και ο νικητής των 2.500 ευρώ

Power of Love – Gala: Η “πονηριά” του Παύλου, η αποχώρηση και ο νικητής των 2.500 ευρώ

Με το τέλος του Gala παλιοί και νέοι παίκτες ήρθαν σε ένταση, με τον Billy να κατηγορεί τον Παύλο για πολλά και διάφορα. Ποια γυναίκα αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης, αφήνοντας το ζευγάρι της; Το πρώτο μήνυμά της.

Στο Gala του Power of Love, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής – σύμφωνα με τη νέα αλλαγή στο πρόγραμμα – είδαμε τον Πάνο, τον παίκτη που μπήκε πριν από τρεις περίπου βδομάδες στο παιχνίδι, και τη Ζένια, παίκτρια που βρίσκεται στο σπίτι της αγάπης από την αρχή του παιχνιδιού, να είναι υποψήφιοι.

Η απόφαση για το ποιος θα φύγει από το σπίτι ήταν στο χέρι του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ανέδειξε τον Παύλο ως τον πιο αγαπημένο παίκτη και νικητή των 2.500 ευρώ, σε σχέση με την Άννα που ήταν, επίσης, αγαπημένη. Έτσι, η Ζένια αναγκάστηκε να “εγκαταλείψει” το σπίτι και να αφήσει πίσω της το ζευγάρι της, τον Βασίλη, με τον οποίον είχαν ξεκινήσει μια όμορφη σχέση.

Μετά το τέλος του Gala, ο Βασίλης και η Ζένια είχαν το τελευταίο τους κόκκινο δωμάτιο, όπου με τρυφερότητα, αλλά και αμηχανία, αποχαιρετήθηκαν. Ωστόσο, κάτω στο πλατό, τα υπόλοιπα αγόρια ξεκίνησαν να καβγαδίζουν και να έρχονται σε εντάσεις, όταν ο Billy, ο νέος παίκτης που μπήκε πριν από μόλις λίγες μέρες, κατηγόρησε τον Παύλο πως τα κάνει “όλα για τις κάμερες”. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στις “πονηριές” του και σε ένα “ύποπτο” τηλεφώνημα που έκανε ο Παύλος το προηγούμενο βράδυ.

Στο μεταξύ, λίγο μετά την αποχώρησή της, η Ζένια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, γράφοντας μερικά συγκινητικά λόγια και ανεβάζοντας μια όμορφη φωτογραφία της με τον Βασίλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“Ήρθε λοιπόν η στιγμή να φύγω και εκεί είναι που κατάλαβα το ποσό πολύ ήθελα να μείνω… Γενικά στη ζωή μου το ρίσκο έχει πρωταρχικό ρόλο, ποτέ όμως δεν έμαθα να ζω με ένα προγραμματισμένο μέλλον. Κυρίαρχη θέση στη ζωή μου είχαν πάντα οι στιγμές και το τώρα! Αν μου δινόταν η επιλογή να διορθώσω κάτι που για κάποιους ήταν λάθος! Πάλι το ‘λάθος’ θα έκανα! @vasilischalkias.official ❤”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα