Power Of Love: Ο Ανδρέας έκανε την Τζούλια να κλάψει και οι κοπέλες τον έδιωξαν από το παιχνίδι

Power Of Love: Ο Ανδρέας έκανε την Τζούλια να κλάψει και οι κοπέλες τον έδιωξαν από το παιχνίδι

Με λυγμούς έκλαιγε η παίκτρια για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε στο σπίτι ο Ανδρέας. Έτσι οι συμπαίκτριές της τον "μαύρισαν" και τελικά αποχώρησε

Το Power Of Love gala είχε πολλή συγκίνηση και όπως αναμενόταν και μια αποχώρηση. Η διαδικασία προβλέπει αγόρια και κορίτσια να δηλώσουν ποιον παίκτη του αντίθετου φύλλου θέλουν να προστατεύσουν από την βάσανο της αποχώρησης. Όταν όμως ο Ανδρέας επέλεξε τη Τζούλια, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

“Σήμερα στο Gala δήλωσα ότι θέλω να φύγω γιατί δέχθηκα μια πολύ μεγάλη πίεση. Ο Ανδρέας δυστυχώς δεν ήταν ένας άνθρωπος που με έκανε χαρούμενη, με έκανε στεναχωρημένη και κάθε τρεις και λίγο έκλαιγα. Και για αυτό ήθελα να φύγω, για να ηρεμήσω” δήλωσε στη συνέχεια χωρίς ωστόσο να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η αντίδραση αυτή της Τζούλιας, προκάλεσε την ομαδική καταψήφιση του Ανδρέα από το σπίτι των κοριτσιών και τελικά την αποχώρησή του από το Power Of Love γενικά. Καθώς ο Δώρος και η Στέλλα ήταν οι πιο αγαπητοί παίκτες για την εβδομάδα, με την δεύτερη να κερδίζει τελικά τα 2.500€ και να προστατεύει τα κορίτσια του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα