Πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της – “Θέλω να ντυθώ νυφούλα”

Διαβάζεται σε 1'
MasterChef
MasterChef Instagram@masterchefgr

Για τους λόγους που θεωρεί πως το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι “μισό” και πως δεν υπάρχει ισότητα μίλησε πρώην παίκτρια του MasterChef.

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, εξήγησε γιατί οι νόμοι την κάνουν να νιώθει μειονεκτικά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” του ΣΚΑΪ, η Ντέμη Γεωργίου παραδέχθηκε πως η ψήφιση του νομοσχεδίου σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή και ευχαρίστησε για οτιδήποτε ψηφίστηκε, “αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να πάω σε εκκλησάκι, να ντυθώ νυφούλα, δεν καταλαβαίνω. Δεν θέλω να πάω σε δημαρχείο, θέλω εκκλησάκι“.

Η ίδια πρόσθεσε πως είναι ένα μικρό βήμα, ένα “δολωματάκι”, όπως είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως με τη σύντροφό της έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ η πρόταση γάμου έγινε στο Λονδίνο.

Έκρινε όμως και τη στάση της Εκκλησίας στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως πιστεύει και έχει μεγαλώσει μέσα στην εκκλησία, όμως “παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα μισό νομοσχέδιο“.

Οι δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα