Πρόωρο τέλος για το Top Chef – Πότε “έρχεται” το Survivor

Πρόωρο τέλος για το Top Chef – Πότε “έρχεται” το Survivor
Οι κριτές του Top Chef ΣΚΑΙ

Νωρίτερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Ποια είναι τα σχέδια του σταθμού.

Τίτλους τέλους αναμένεται να ρίξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Top Chef στον ΣΚΑΪ, καθώς όπως φαίνεται δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Τετάρτης μέσα από το Happy Day, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ σε συνεννόηση πάντα με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali αποφάσισαν το πρόωρο τέλος του μαγειρικού ριάλιτι και οι λόγοι της ξαφνικής διακοπής του φαίνεται πως οφείλονται στις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο, ο τελικός του μαγειρικού τηλεοπτικού διαγωνισμού αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οπότε και θα δοθεί το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όσο για την επόμενη ημέρα στον ΣΚΑΪ, οι άνθρωποι του σταθμού φαίνεται πως έχουν ήδη βάλει μπροστά τις μηχανές για τον επόμενο κύκλο του Survivor, το οποίο και θα καλύψει το κενό στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Μάλιστα, ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο, πολύ πριν τις γιορτές, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα συμμετάσχουν και celebrities όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα