Ράδιο Αρβύλα: On air ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη – “Πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Αλήτες!”

Διαβάζεται σε 1'
Ράδιο Αρβύλα: On air ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη – “Πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Αλήτες!”
Αντώνης Κανάκης ANT1

Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης στο “Ράδιο Αρβύλα”, το βράδυ της Τρίτης. Τι συνέβη.

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το νέο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε το -πλέον καθημερινό- φαινόμενο εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους, με σκοπό να τους απομυζήσουν χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά κατά το ξέσπασμά του: «Ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες… Πραγματικά… Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κ@@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη. Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα;».

«Δεν ντρέπεστε ρε κ@@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του. Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;».

«Παίρνεις τηλέφωνο την γιαγιάκα για να της πεις ότι στο παιδί της ακρωτηριάζεται το πόδι για να της κλέψεις λεφτά;» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα