Ράδιο Αρβύλα στα μαύρα – Κανάκης: “Δεν ξέραμε τίποτα, λυπάμαι για όσους δεν το πιστεύουν”

Ράδιο Αρβύλα στα μαύρα – Κανάκης: “Δεν ξέραμε τίποτα, λυπάμαι για όσους δεν το πιστεύουν”
Ο Αντώνης Κανάκης ant1

Απαντήσεις για τα σε βάρος τους σχόλια σχετικά με την υπόθεση του Στ. Παναγιωτόπουλου, έδωσαν ο Αντ. Κανάκης και οι συνεργάτες του, που εμφανίστηκαν ντυμένοι στα μαύρα.

Κανονικά στο “αέρα” του ΑΝΤ1 βγήκε σήμερα, Τρίτη η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, παρά τις έντονες φήμες ότι το σατιρικό πρόγραμμα ρίχνει άρον-άρον αυλαία για το 2021, μετά τον σάλο που επικράτησε σχετικά με την υπόθεση διαδικτυακής διαπόμπευσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε βάρος πρώην συντρόφου του, αλλά και τις καταγγελίες που ακολούθησαν.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη, μετά την “απολογία” της Δευτέρας, να ζητά από τον ΑΝΤ1 να μην προβληθεί το “Ράδιο Αρβύλα”, τουλάχιστον για το υπόλοιπο του 2021, δηλαδή τις τρεις εκπομπές που απέμεναν, έως και την Πέμπτη.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αποφάσισαν η εκπομπή να βγει στον “αέρα”, σε μια προσπάθεια οι συντελεστές του “Ράδιο Αρβύλα” να απαντήσουν στις επικρίσεις σε βάρος τους στα social media, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν οι στενοί συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου να μην γνώριζαν τίποτα για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, που έχει πάρει μάλιστα τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Στην έναρξη της εκπομπής της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε πως όλα τα μέλη της ομάδας είναι σοκαρισμένα με τις εξελίξεις και πως ο λόγος που το “Ράδιο Αρβύλα” βγαίνει στον “αέρα” είναι γιατί η ομάδα οφείλει να είναι “παρούσα”, ενώ συμβαίνουν γεγονότα που τους αφορούν.

“Πριν μπούμε στην ουσία της σημερινής εκπομπής, χωρίς να ξέρουμε ποια ακριβώς είναι η ουσία. Λέμε τα ίδια και τα ίδια τις τελευταίες ώρες, οι εγκέφαλοί μας προσπαθούν να χωρέσουν αυτά που συμβαίνουν… Δύο ακόμη φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε το ‘Ραδιο Αρβύλα’. Η πρώτη όταν ο 15χρονος Αλέξης είχε χάσει τη ζωή του, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή. Η επόμενη φορά ήταν με τη Marfin, εκείνο το απίστευτο έγκλημα. Η τρίτη φορά είναι αυτή, είναι αδύνατο να κάνουμε σατυρική εκπομπή.. Σήμερα είναι χειρότερα από χθες, ήμασταν στα χαμένα” , είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

“Υπάρχει μια ομίχλη, δεν ξέρουμε αν όλο αυτό είναι πραγματικότητα, τσιμπάμε τους εαυτούς μας. Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα. Είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση όλο αυτό. Είναι αδύνατο να κάνουμε σατυρική εκπομπή Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα είναι γιατί θεωρούμε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και να μην βγούμε στον αέρα. Είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου”, είπε στη συνέχεια της έναρξης της εκπομπής.

“Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει μια διάσταση στη ζωή μας που δεν είχαμε στις ζωές μας. Έχουμε χάσει ανθρώπους από τις ζωές μας. Είμαστε πληγωμένοι, σοκαρισμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε. Πολύ χαίρονται για ό,τι συμβαίνει.. Το σοκ μας σήμερα είναι χειρότερο, καθώς συνειδητοποιούμε τι συμβαίνει. Η ουσία αυτού του θέματος δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, το θύμα είναι η κοπέλα, γιατί μπαίνουμε στη θέση της, πόσο τραγικό, άνανδρο, χυδαίο είναι αυτό, ένας βιασμός, που έχει οδηγήσει άτομα μέχρι και στο θάνατο”, τόνισε.

“Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε… Δεν γνωρίζουμε την κοπέλα, θα θέλαμε να μιλήσουμε με την κοπέλα. Θα θέλαμε να πούμε στην κοπέλα ότι δεν φταίει εκείνη για τίποτα. Να μην υπάρξει κανένα άτομο να ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Προβληματιστήκαμε πολύ. Αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε είναι ότι η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε, η συνέπειά μας, η ακεραιότητά μας, αυτά είναι πράγματα που δεν τα διαπραγματευόμαστε. Έστω και ένας να πιστεύει ότι ξέραμε, θα θέλαμε να του πούμε ότι αυτό είναι κάτι που μας στενοχωρεί, δεν έχετε καταλάβει ποιοι είμαστε; Από την άλλη, το καταλαβαίνουμε”, είπε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

“Όσον αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα είπε για εμάς, θα πρέπει να εξηγήσουμε στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο Πολιτισμού και όσα ειπώθηκαν για την Λίνα Μενδώνη και τον Λιγνάδη, με μια σατιρική εκπομπή, που ούτε θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού, δεν ξέρουμε τι να πούμε για αυτό, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”, τόνισε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα