Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1

Στις οθόνες μας επιστρέφουν το βράδυ της Δευτέρας (10/01) οι "Ράδιο Αρβύλα" μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν θα υπάρξει τελικά αντικαταστάτης. Δείτε τα trailers.

Επιστρέφει απόψε η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω των αποκαλύψεων για ανάρτηση παράνομων βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ήδη από την πρώτη μέρα του σκανδάλου, οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν ότι ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός παύει να είναι συνεργάτης των “Ράδιο Αρβύλα”, με την σύμφωνη γνώμη του ΑΝΤ1.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας (10/01) στις θέσεις τους θα επιστρέψουν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης για ένα νέο ξεκίνημα, με την τέταρτη θέση της παρέας να παραμένει κενή.

Σημειώνεται πως το διάστημα που μεσολάβησα υπήρξαν κάποιες σκέψεις για αντικατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να μείνουν οι τρεις τους.

Το “Ράδιο Αρβύλα” θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα επιστρέφει και η εκπομπή VINYLIO που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 20:00 στην ίδια συχνότητα.

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε τα trailers που κυκλοφόρησαν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα