Ρένος Χαραλαμπίδης: Η έκπληξη στο Secret Song που τον έκανε να βουρκώσει

Διαβάζεται σε 1'
Εμφανώς συγκινημένος ο Ρένος Χαραλαμπίδης
Εμφανώς συγκινημένος ο Ρένος Χαραλαμπίδης GLOMEX

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης όταν είδε ξαφνικά τέσσερα γνωστά πρόσωπα να εμφανίζονται στη σκηνή και να του τραγουδούν “Για να σε συναντήσω”.

Μία πολύ όμορφη και δυνατή στιγμή χάρισε στο κοινό και ειδικά στον Ρένο Χαραλαμπίδη το Secret Song το βράδυ της Κυριακής.

Ο ηθοποιός, που ήταν μεταξύ των καλεσμένων του σόου του, είδε ξαφνικά τέσσερις φίλους του να ανεβαίνουν ένας-ένας στη σκηνή υπό τους ήχους του τραγουδιού “Για να σε συναντήσω”, το οποίο και ερμήνευσαν.

Ο συνθέτης και στιχουργός Κώστας Λειβαδάς, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάκης Γιαννούτσος βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, με τον ίδιο να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένος.

“Αυτοί που έκαναν την έκπληξη είναι από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες εν ζωή αυτή τη στιγμή”, είπε στα backstage, ενώ νωρίτερα είχε πει στη Ναταλία Γερμανού ότι δεν συγκινείται εύκολα. Ωστόσο, στη θέα των τεσσάρων φίλων του να του τραγουδούν, ο ηθοποιός βούρκωσε.

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα