Σάμιουελ Τότσι: Κόπηκε στο GNTM, έγινε viral στο TikTok!

Σάμιουελ Τότσι: Κόπηκε στο GNTM, έγινε viral στο TikTok!
STAR TV

Ο Σάμιουελ Τότσι, ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά προφίλ στο TikTok μιλάει για την απόρριψή του στο GNTM, για την οικογένειά του, τους μεγάλους φόβους του και για το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον..πυροσβέστης.

“Όταν είδα το αμερικάνικο GNTM στα 14 μου, είχα πει άμα έρθει αυτό Ελλάδα θα είμαι από τους πρώτους που θα δηλώσουν. Μου βγήκε στο instagram η διαφήμιση, σημάδι από τον Θεό λέω εγώ. Μόλις είχα κλείσει και τα 18 και έγινε”.

Αυτά ακούγεται να λέει στην σύντομη συνέντευξη του ο Σάμιουελ Τότσι, το νεαρό εκκεντρικό αγόρι που μπορεί να κόπηκε στο GNTM αλλά τον έμαθε όλη η Ελλάδα μέσω TikTok, ενώ όταν τον ρώτησαν αν φοβάται κάτι απάντησε με μεγάλη φυσικότητα: “Μην πεθάνω ίδια μέρα με τα γενέθλιά μου”.

“Τώρα με έχει πιάσει αυτό με τα social media. Σε 2-3 χρόνια μπορεί να γίνω και πυροσβέστης” λέει ο Σάμιουελ, εξηγώντας πως βαριέται εύκολα.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του STAR για ποιον λόγο πιστεύει ότι τον ακολουθεί τόσος κόσμος στο TikTok, αφού ουσιαστικά το περιεχόμενο που ανεβάζει δεν είναι τίποτα παραπάνω από στιγμιότυπα μιας απλής καθημερινής ζωής, η απάντησή του είναι αποστομωτική.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα