Σασμός: Απίστευτο spoiler για το φινάλε από τον Γιώργο Αμούτζα- Τον "φρέναρε" η Ναταλία Γερμανού

Ο Γιώργος Αμούτζας
Ο Γιώργος Αμούτζας GLOMEX

Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις στο τέλος του βιβλίου, στο οποίο βασίζεται η σειρά. "Μη δίνουμε τόσα πολλά, θα μας ρίξουν το ρεύμα", είπε η Ναταλία Γερμανού.

Γέλια, αλλά και αμηχανία στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται", όπου ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς "Σασμός", Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος, κάνοντας (ο ίδιος!) spoiler για μία ενδεχόμενη εξέλιξη στο τέλος!

Όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε πότε θα μάθει ο Νικηφόρος πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, ο νεαρός ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες, καθώς αποκάλυψε τι συμβαίνει σε μία από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά.

"Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούνε και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή. Τώρα με βάση το βιβλίο, που δε μπορούμε να φύγουμε πολύ μακριά, υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό", είπε ο Γιώργος Αμούτζας με τη Ναταλία Γερμανού να παρεμβαίνει για να του βάλει "φρένο" λέγοντας: "Μη δίνουμε τόσα πολλά! Θα μας ρίξουν το ρεύμα!".

Ο ίδιος μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της δεύτερης σεζόν, προκαλώντας νέα επιφωνήματα έκπληξης στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της:

"Αυτό είναι μια από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου. Το βιβλίο είναι γνωστό. Μπορεί να αργήσουμε πολύ να τα δούμε. Υπάρχουν πολλά σενάρια. Δε ξέρουμε αν θα πάμε δεύτερη σεζόν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Νικηφόρος δε θα πάρει ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση" συμπλήρωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σασμός
SHARE:

24Media Network