Σασμός: Η Σεμίνα είπε την αλήθεια - Το Twitter αποθέωσε την Εριέττα Μανούρη

Η Σεμίνα από τον "Σασμό"
Η Σεμίνα από τον "Σασμό" ALPHA TV

Συγκίνησε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς "Σασμός". Η Σεμίνα κατέθεσε στο δικαστήριο όσα είδε όταν σκοτώθηκε ο Πετρής. "Βροχή" τα αποθεωτικά σχόλια για την ερμηνεία της Εριέττας Μανούρη.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στη σειρά "Σασμός" το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (20/04) στον Alpha, στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές αυτή την εβδομάδα, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ η δίκη του Αστέρη για τον φόνο του Πετρή όδευε προς το τέλος της, η Σεμίνα έκανε την μεγάλη ανατροπή στη σειρά. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο και κατέθεσε όλα όσα είδε εκείνη τη μέρα, ότι δηλαδή ο Αστέρης δεν δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Πετρή, αλλά οι δύο άνδρες ήρθαν σε συμπλοκή λίγο πριν τον βρει η σφαίρα.

ADVERTISING

Η συγκλονιστική κατάθεση της Σεμίνας, η οποία αναβίωσε στο μυαλό της την τραυματική εμπειρία του θανάτου του Πετρή, τον οποίο αγαπούσε, συγκίνησε το Twitter. Οι χρήστες "υποκλίθηκαν" στην Εριέττα Μανούρη, η οποία υποδύεται την Σεμίνα, για την εξαιρετική ερμηνεία της, δημοσιεύοντας καρέ από την κατάθεσή της στη δίκη και γράφοντας αποθεωτικά σχόλια.

Σασμός: Απόσπασμα από την κατάθεση της Σεμίνας

Σασμός: Τα σχόλια του Twitter για την Εριέττα Μανούρη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σασμός, Σειρές, Alpha TV, Twitter
SHARE:

24Media Network