Σασμός: Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτουν την πιο δύσκολη σκηνή τους

Διαβάζεται σε 2'
Σασμός: Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτουν την πιο δύσκολη σκηνή τους
Σασμός Alpha Tv

Για τις εξελίξεις που έρχονται στον Σασμό, αλλά και για την πιο δύσκολη σκηνή που έχουν γυρίσει μίλησαν ο τηλεοπτικός Μαθιός και η Βασιλική.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης, Λάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή (14/01). Ο τηλεοπτικός Μαθιός και Βασιλική μίλησαν στην εκπομπή για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, ενώ αποκάλυψαν και την πιο δύσκολη σκηνή που έχουν γυρίσει στον “Σασμό“.

Όταν ήταν ο Νικηφόρος νεκρός και έπρεπε να του πάμε στο νεκροτομείο τα ρούχα, ήταν πολύ συγκινιασιακά φορτισμένη σκηνή. Έχουμε κάνει πολύ δύσκολες σκηνές φέτος” αποκάλυψε Δημήτρης Λάλος με την η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην συνέχεια να προσθέτει:

“Αυτή και αυτή που πέθανε ο μικρός στα χέρια μου ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές. Η εβδομάδα αυτή των παθών ήταν για εμένα πάρα πολύ δύσκολη, ήμουν χάλια”.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν και τις εξελίξεις που έρχονται με τα νέα επεισόδια του “Σασμού”.

Οι χαρακτήρες ήδη ζουν τη γαλήνη τους. Οι δυσκολίες είναι εκεί αλλά και αυτό που ζουν, ο έρωτας που ζούνε είναι και η ζωή η ίδια” είπε ο Δημήτρης Λάλος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να λέει στην συνέχεια:

“Γαλήνη δεν μπορεί να υπάρξει γιατί όταν την έχεις συνοδεύεται από τον φόβο ότι θα τη χάσεις. Οι ήρωές μας με αυτά που έχουν ζήσει το έχουν αυτό σε βαθμό φοβίας. Είναι στη δυσάρεστη θέση να ετοιμάζεται να αποκτήσει το μωρό της ενώ είναι σε πένθος για τον Νικηφόρο ενώ ο Μαθιός σχεδιάζει να παραδοθεί. Το πώς αντιδρά η Βασιλική θα το δούμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα