Σασμός - Spoiler: Ο Άγγελος θα ερωτευτεί την Στέλλα

Σασμός
Σασμός ALPHA

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο "γιατρός" του "Σασμού", έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha.

Εισέβαλε στον «Σασμό» για να φέρει ανατροπές, να ξεκλειδώσει καλά κρυμμένα μυστικά και να αναζωπυρώσει τις μνήμες. Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, κατά κόσμον, Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», για το ρόλο του κι αποκάλυψε όλα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια στην δημοφιλή σειρά του Alpha.

Η είσοδός του Άγγελου φέρνει τα πάνω κάτω. «Ο ήρωας που υποδύομαι, ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, είναι γιατρός στην Αθήνα. Ξαφνικά μαθαίνει από τη μητέρα που τον μεγάλωσε ότι δεν είναι η βιολογική μου μητέρα. Κι από κει ξεκινάει να ξετυλίγεται το νήμα της ιστορίας, που βλέπουμε στην οθόνη. Η μητέρα που τον μεγάλωσε λέει στον Άγγελο ότι έχει ένα κουτί με αντικείμενα της βιολογικής του μητέρας και του πατέρα του» εξηγεί ο Θανάσης Πατριαρχέας. Στο κουτί αυτό βρίσκει μια φωτογραφία με τρεις γυναίκες. «Καμία από αυτές δεν είναι η Καλλιόπη» δίνει spoiler και προσθέτει ότι «ο ‘Αγγελος δεν ξέρει ακόμα ποια είναι η Ανθούλα… Ανοίγει το κουτί, κι ανακαλύπτει πράγματα. Πηγαίνει στην Κρήτη κι αρχίζει να αναζητά…Ψάχνει να βρεις τις ρίζες του».

ADVERTISING

Στη διαδρομή της αναζήτησης… «ο Άγγελος θα ερωτευτεί τη Στέλλα, ενώ θα αναπτύξει μια αληθινή φιλία με τον Πετρή» καταλήγει ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σασμός, Alpha TV, Σειρές
SHARE:

24Media Network