Σασμός: Τι ισχύει για το spoiler ότι η Αργυρώ είναι έγκυος απ’ τον Αστέρη

Σασμός: Τι ισχύει για το spoiler ότι η Αργυρώ είναι έγκυος απ’ τον Αστέρη
Σασμός Bill Georgoussis / @Alpha Tv

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Σασμός" μίλησε για το spoiler που θέλει την Αργυρώ έγκυο από τον Αστέρη. Τι αποκάλυψε για τα επόμενα επεισόδια.

«Υπάρχει βροχή μηνυμάτων. Είναι πολύ συγκινητικός ο κόσμος. Λαμβάνουμε κυρίως μηνύματα θαυμασμού κι αγάπης. Δεν κάνουν ερωτήσεις για το τι θα γίνει παρακάτω», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Αργυρώ της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (27/01) στην εκπομπή «Happy Day».

Στα επεισόδια που έρχονται, μετά το θάνατο του Πετρή η Σεμίνα, η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφωνεί στην Αργυρώ αλλά…. «δεν θα της πει ακόμη πώς έγινε ο φόνος του Πετρή». Ωστόσο… δεν θα αφήσει την Αργυρώ για πολύ στην άγνοια.

Όταν μάθει την αλήθεια η Αργυρώ για τον φόνο του Πετρή, πώς θα αντιμετωπίσει τον Αστέρη; Θα μπορέσει να τον ξαναδεί ερωτικά; «Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ φρέσκο το συμβάν. Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη. Δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα απέναντι του…» απαντά η πρωταγωνίστρια. Όμως και η σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα θα επηρεαστεί από το γεγονός. «Με αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχτούν. Αλλά κάποιες θα ξαναβρούν τα πατήματά τους… Η Μαρίνα με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη θα πάνε καλά… Κι η γιαγιά Ειρήνη καλά θα είναι…» σύμφωνα με την ίδια. ‘

Όσο για τα spoilers που κυκλοφορούν σε σχέση με πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς… «διάβασα ότι η Αργυρώ θα μείνει έγκυος αλλά όχι στο σενάριο».

Η Αργυρώ θα ζητήσει εκδίκηση; Θα γίνει τιμωρός; «Θα της βγει η ανάγκη για εκδίκηση αλλά δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό που συνέβη στον Πετρή» λέει η Χρ.Χειλά-Φαμέλη. Η καπετάνισσα θα πληρώσει για τις πράξεις της; «Δεν βάζει μυαλό…»! Και ο Άγγελος… «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε…» καταλήγει.

Σασμός: Όσα δήλωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα