Σασμός: Τίτλοι τέλους για ηθοποιό της σειράς – Η ανακοίνωση της αποχώρησης στο Instagram

Διαβάζεται σε 1'
Σασμός: Τίτλοι τέλους για ηθοποιό της σειράς – Η ανακοίνωση της αποχώρησης στο Instagram

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, μία ηθοποιός του Σασμού αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τη “Σοφία” στον Σασμό μετά το ταξίδι της στην Μασσαλία, ένα άλλο όμως κλείνει για την ηθοποιό που την υποδύεται. Ο λόγος για τη Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία, μετά από δύο σεζόν στην επιτυχημένη σειρά, ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω Instagram.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η “Σοφία”, η οποία αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη για να ζήσει μόνιμα στη Μασσαλία, αποχαιρέτησε την οικογένειά της, κάτι που έκανε και λίγο αργότερα η ηθοποιός σε συνεργάτες και τηλεθεατές.

“Η Σοφία το πήρε απόφαση: Έφυγε για Μασσαλία…. Κανείς δεν ξέρει αν επιστρέψει… Μην της κρατήσετε κακία… Δεν είναι λάθος να κυνηγάμε τα όνειρα μας…. Οι αποχωρισμοί όμως είναι πάντα δύσκολοι κ τους βιώνουμε συχνά σαν απώλειες…. Εγώ χάνω αγαπημένους ανθρώπους που μοιραστήκαμε πολλά, πάρα πολλά. Πόσα όμως κέρδισα από το Σασμό μας και πόση ευγνωμοσύνη νοιώθω”, ανέφερε στην ανάρτησή της για να καταλήξει λέγοντας: “Όσο για τους τηλεθεατές που τόσο μας αγκάλιασαν… Τι να πω; Είστε η δύναμή μας. Καλό μου ταξίδι! A bientot!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα