Secret Invasion: Το trailer της νέας σειράς της Marvel είναι εδώ με έναν ετοιμοπόλεμο Samuel Jackson

Secret Invasion: Το trailer της νέας σειράς της Marvel είναι εδώ με έναν ετοιμοπόλεμο Samuel Jackson
Marvel / Disney

Πρωταγωνιστεί ο Samuel Jackson, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Nick Fury, και η Emilia Clarke, η οποία όπως όλα δείχνουν θα υποδυθεί την εξωγήινη Gi'ah.

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα σειρά του MCU και του Disney+,
Secret Invasion“. Πρωταγωνιστεί ο Samuel Jackson, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Nick Fury, και η Emilia Clarke, η οποία όπως όλα δείχνουν θα υποδυθεί την εξωγήινη Gi’ah, κόρη του Talos, αρχηγού της εξωγήινης φυλής των Skrulls.

Σίγουρα θα βοηθήσει όποιος παρακολουθήσει το “Secret Invasion” να έχει πρώτα δει την ταινία “Captain Marvel” συνοπτικά ωστόσο αναφέρουμε ότι – όπως αναφέρει κι ο τίτλος της σειράς – το κεντρικό θέμα της αποτελεί η εισβολή των Skrulls στον πλανήτη μας, τον οποίο και απειλούν με πόλεμο. Οι Skrulls είναι shape shifters και (σύμφωνα με την ομώνυμη σειρά των κόμικς, από τα οποία εμπνέεται η σειρά) έχουν ήδη διεσδύσει σε νευραλγικά πόστα στην πολιτική, τις ένοπλες δυνάμεις κτλ. προκειμένου να υλοποιήσουν τη σκοτεινή ατζέντα τους.

Σtο δίλεπτο trailer θα πάρετε και μια μικρή γεύση από τους κακούς της υπόθεσης, ενώ όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο Martin Freeman, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στη σειρά, το Secret Invasion θα είναι πολύ σκοτεινό. Επιπροσθέτως, βλέπουμε και τη Sonya Falsworth που την υποδύεται η Olivia Colman

Λίγα λόγια για το Secret Invasion:

Όπως αναφέρουν οι Unboxholics, o Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του “Avengers: Endgame” και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;

Το cast της σειράς απαρτίζεται και από τους Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, Christopher McDonald, Don Cheadle και Martin Freeman.

Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Το “Secret Invasion” θα προβληθεί στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα