“Secret Song”: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι που θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Διαβάζεται σε 1'
Η Ναταλία Γερμανού στο Secret Song
Η Ναταλία Γερμανού στο "Secret Song" ALPHA TV

Τα τρία ονόματα που “κλείδωσαν” ως καλεσμένοι στις νέες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το event show “Secret Song” με τη Ναταλία Γερμανού.

Με ένα ακόμα επεισόδιο αναμένεται να επιστρέψει στον Alpha το “The Secret Song”, το event show με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, που προβλήθηκε στα τέλη του 2023 και αγαπήθηκε από το κοινό.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, που έχει προβληθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τεράστια επιτυχία, είναι μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση!

Το “Secret Song” μεταδόθηκε μόνο δύο Κυριακές, ωστόσο, η επιτυχία του ήταν μεγάλη, γι’ αυτό και θα επανέλθει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Το concept έχει ως εξής: Πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί, κάθονται σε μια λευκή πολυθρόνα στη σκηνή. Εκεί, δικοί τους άνθρωποι τους κάνουν έκπληξη με το δικό τους “μυστικό τραγούδι” και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Fay’s Time”, η εκπομπή πήρε το “πράσινο φως” για μερικά ακόμα επεισόδια, ενώ αποκαλύφθηκαν και τρία ονόματα που “κλείδωσαν” ως καλεσμένοι και είναι οι: Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση και Αιμίλιος Χειλάκης.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα