Σέρρες: Δάκρυα για τον Πάνο Νάτση – “Έφυγες νωρίς”

Σέρρες: Δάκρυα για τον Πάνο Νάτση – “Έφυγες νωρίς”
Στιγμιότυπο από τις "Σέρρες" ΑΝΤ1

Γέλιο, συγκίνηση αλλά και θλίψη για τον άδικο χαμό του Πάνου Νάτση προκάλεσε η νέα σειρά του Γιώργο Καπουτζίδη "Σέρρες", τα δύο πρώτα επεισόδια της οποίας παρουσιάστηκαν στο ΑΝΤ1+.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς του Γιώργου ΚαπουτζίδηΣέρρες” προβλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (19/10) μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές και σχόλια γεμάτα συγκίνηση από το τηλεοπτικό κοινό.

Πέρα από την ίδια τη σειρά, η οποία αποτελεί έναν ύμνο στη διαφορετικότητα, αφού πραγματεύεται τη σχέση ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του και τις δυνατές ερμηνείες, ένας από τους λόγους που οι “Σέρρες” βρέθηκαν στην κορυφή των trends του Twitter ήταν και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Σέρρες: Οι αντιδράσεις του Twitter

Η σειρά “Σέρρες” και ο ρόλος του Πάνου Νάτση

Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη, που πραγματεύεται τη σχέση ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του, όπου ο Πάνος Νάτσης είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα.

Ο συγκεκριμένος ήρωας μένει στην Αθήνα και θα επιστρέψει στις Σέρρες με αφορμή ένα δυσάρεστο γεγονός, ενώ θα αναγκαστεί τελικά να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί και να ξαναδεί την ζωή του απ’ την αρχή.

Στη σειρά παίζουν, επίσης, οι ηθοποιοί Γιώργος Γάλλος, Ελένη Ουζουνίδου, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η σειρά (που θα είναι 10 επεισοδίων) πρόκειται να ανέβει στην διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 σύντομα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα