Νεκτάριος Σφυράκης: “Ανακάλυψα τυχαία ότι έχω καρκίνο – Ήταν το χέρι του Θεού”

Νεκτάριος Σφυράκης: “Ανακάλυψα τυχαία ότι έχω καρκίνο – Ήταν το χέρι του Θεού”
Ο Νεκτάριος Σφυράκης glomex

Ο τραγουδιστής και ασφαλιστής Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο, υποστηρίζοντας ότι με τη βοήθεια του Θεού ξεπέρασε το πρόβλημα.

Στα “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (5/5) ο τραγουδιστής και ασφαλιστής Νεκτάριος Σφυράκης, όπου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο, τονίζοντας πως στο άκουσμα της είδησης πως έχει νοσήσει σοκαρίστηκε.

“Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Έκανα ένα συμβόλαιο που με έστειλε σε προασφαλιστικό έλεγχο. Σε αυτό το check up τον Οκτώβριο βρέθηκε ένα μόρφωμα ασαφούς προσδιορισμού. Δεν είχα ενόχληση και δεν έκανα έλεγχο γιατί νιώθω πολύ καλά. Έχω υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς άγχος.. Με στέλνουν για αξονική με σκιαγραφικό και μου δείχνουν έναν καρκίνο που νόμιζα ότι ήταν εξετάσεις πελάτη μου. Είδα στον φάκελο ότι ήταν κακοήθης όγκος κι άρχισα να γελώ και να λέω σοβαρά εγώ; Δεν είχα πυρετό ή πόνο. Κάνω μια μίνι έρευνα και μου λένε ότι μάλλον θα μου πάρουν το νεφρό”, είπε.

Ενώ συνέχισε: “Μετά με την πιο σύγχρονη ρομποτική χειρουργική έγινε μερική νεφρεκτομή και μέσα σε πέντε ημέρες ήμουν όρθιος να πάω να πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου. Δεν είχα κανένα απολύτως συμπτώματα και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Τόσα χρόνια γιατί δε μου συμβαίνουν τέτοιες συμπτώσεις; Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο έλεγχος ήταν του Θεού το χέρι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα