Bachelor-Σία Βοσκανίδου: Το πρώτο της τραγούδι και οι αναμνήσεις με τον Παντελίδη

Bachelor-Σία Βοσκανίδου: Το πρώτο της τραγούδι και οι αναμνήσεις με τον Παντελίδη
Σία Βοσκανίδου και Παντελής Παντελίδης instagram

Η πρώην παίκτρια του Bachelor ηχογράφησε το τραγούδι που έγραψε για τον Παναγιώτη. Τι δήλωσε για τη σχέση της με τη Νικόλ. Όλα όσα είπε για τον Παντελή Παντελίδη.

Η Σία Βοσκανίδου ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν στο The Bachelor, καθώς έφτασε ένα βήμα πριν να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι ξεδίπλωσε κρυφά ταλέντα της, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τραγούδησε τόσο στην καμέρα, όσο και στην αγκαλιά του πρώην εργένη.

Η Σία ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι και μίλησε για όλα στην κάμερα του Happy Day μέσα από το στούντιο ηχογράφησης.

“Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικόλ, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Για την εποχή που είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη δήλωσε: “Τώρα με γυρνάς πολλά χρόνια πριν. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει ότι “έχεις ωραία φωνή”, χωρίς να μου πει κάτι παραπάνω”.

Τέλος, η Σία αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση και έχει προχωρήσει στη ζωή της μετά το ριάλιτι αγάπης, χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα