Σπύρος Μπιμπίλας: Από Λάκης Φουρτουνάκης, μαφιόζος Νώντας στο “Καφέ της Χαράς”

Σπύρος Μπιμπίλας: Από Λάκης Φουρτουνάκης, μαφιόζος Νώντας στο “Καφέ της Χαράς”
Σπύρος Μπιμπίλας

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα πρωταγωνιστήσει στο "Καφέ της Χαράς", υποδυόμενος έναν επικίνδυνο μαφιόζο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παρακολουθεί στο λάπτοπ του το ιστορικό επεισόδιο από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” που υποδύεται τον Λάκη Φουρτουνάκη, έναν ρόλο που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε μάλιστα πως θα πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο κύκλο του remake του “Καφέ της Χαράς”, υποδυόμενος έναν μαφιόζο, τον Νώντα…

“22 χρόνια ασταμάτητα παιζεται η πιο αγαπημένη σειρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ.. Το μοναδικό επεισόδιο που έπαιξα ως απίστευτος ΛΑΚΗΣ-ΛΑΚΑ παιζεται 2 η 3 φορές το μηνα..αρα 30 φορες το χρόνο…. Αρα ολοι το ξέρουν απο εξω…κ γω σφραγιστηκα με αυτον τον ρόλο…και σχεδον ξεχάστηκαν τα 130 σίριαλ που έχω συμμετάσχει.. Ευχαριστώ τον αγαπημένο φίλο Χαρη Ρώμα που σε αντίποδα αυτου του απιστευτου ρόλου μου έγραψε μαζι με την Αννα Χατζησοφιά για το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ τον υπέροχο μάγκα μαφιοζο Νώντα που θα αναστατώσει το Κολοκοτρωνίτσι… Η άλλη πλευρά του Σπυρου απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ…..” έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα