Σπύρος Μπιμπίλας: Χαμός στον “αέρα” με την Καινούργιου – “Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι”

Σπύρος Μπιμπίλας: Χαμός στον “αέρα” με την Καινούργιου – “Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι”
Κατερίνα Καινούργιου - Σπύρος Μπιμπίλας glomex - alpha tv

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε εντόνως, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξαιτίας διαφωνίας του με την παρουσιάστρια.

Σε ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι του εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα”, με αφορμή την δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μια σύνδεση για την οποία, όπως υποστήριξε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ουδέποτε είχε συμφωνήσει.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας

Καινούργιου: Ρε συ Σπύρο μου τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην βγεις.

Μπιμπίλας: Σας παρακαλώ, πρέπει να το πω! Μα θα παρεξηγηθώ με τους άλλους. Σας παρακαλώ…

Καινούργιου: Αυτό μας νοιάζει τώρα;

Μπιμπίλας: Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμε! Γιατί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα σήμερα.

Καινούργιου: Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι.

Μετά το παραπάνω σκηνικό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχώρησε κακήν κακώς από τη σύνδεση, για να επιστρέψει λίγο μετά, ζητώντας συγγνώμη για όσα ακούστηκαν στον “αέρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα