Στέλλα Σολωμίδου: “Μετά τον θάνατο του γιου μου, ήμουν φυτό για τρία χρόνια”

Στέλλα Σολωμίδου: “Μετά τον θάνατο του γιου μου, ήμουν φυτό για τρία χρόνια”
Στέλλα Σολωμίδου glomex - alpha tv

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Στέλλας Σολωμίδου για την τραγική απώλεια του γιου της.

Η Στέλλα Σολωμίδου, γνωστή ως «Κυρία Στέλλα», παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα από τις Σέρρες, που φέτος συμμετέχει στο J2US, αναφέρθηκε στη ζωή της και τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του γιου της.

«Προέρχομαι από ένα σόι που όλοι τραγουδούσαν πολύ ωραία αλλά μετά το παιδί μου σταμάτησα να τραγουδάω. Κάθε παιδί έχει τη θέση του στην καρδιά της μάνας. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό με τίποτα. Απλώς πιάνεσαι από τα άλλα σου παιδιά, επειδή σε έχουν ανάγκη, και μπορείς και επιβιώνεις για αυτά και μόνο», είπε αρχικά η Στέλλα Σολωμίδου.

«Έφυγε πριν 20 χρόνια από αυτή την κακιά αρρώστια. Έκανα μαζί του στην Αμερική 8μιση μήνες στο Ντιτρόιτ, στο υβριδικό κέντρο της NASA. Τρία χρόνια ήμουν φυτό, κλινήρης. Δεν έβγαινα απ’ το σπίτι. Αν έβγαινα, περνούσα τον δρόμο μη με χτυπήσουν τα αυτοκίνητα. Μπορούσα να πάρω ένα αστικό και να με γυρίζει όλη μέρα στην πόλη, δεν ήξερα πού να κατέβω. Έπαιρνα χάπια με κόκκινη γραμμή», συνέχισε.

«Δεν αποφάσισα εγώ να συνέλθω. Ήταν Θεού δουλειά. Χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν η κόρη μου και με ρωτάει “μαμά, μπορείς να πας να μαγειρέψεις στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ”; Καλώ ένα ταξί και πήγα. Αυτό έγινε τρεις μέρες. Τρεις μέρες τα χάπια δεν τα πήρα, που δεν επιτρέπεται να τα κόψεις απότομα, και ήμουν μια χαρά. Δεν θέλω να με βλέπουν να κλαίω, έχω αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να με λυπούνται», τόνισε η Στέλλα Σολωμίδου.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα