Καίτη Γαρμπή για Ρομπέρτο Καβάλι: “Με φλέρταρε και ο Διονύσης δεν το ήξερε”

Διαβάζεται σε 2'
Καίτη Γαρμπή για Ρομπέρτο Καβάλι: “Με φλέρταρε και ο Διονύσης δεν το ήξερε”
GLOMEX

Η αναφορά της Καίτης Γαρμπή στον Ρομπέρτο Καβάλι, με αφορμή τον θάνατο του σχεδιαστή και το άγνωστο -όπως υποστήριξε- φλερτ.

Στον Ρομπέρτο Καβάλι θέλησε να αναφερθεί η Καίτη Γαρμπή στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, με αφορμή τον θάνατο του σπουδαίου σχεδιαστή σε ηλικία 83 ετών.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Καβάλι, ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη στιγμή που υπήρξε μεταξύ τους, καθώς όπως υποστηρίζει, οι δυο τους είχαν γνωριστεί.

“Αυτό που φοράω είναι Ρομπέρτο Καβάλι, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος”, δήλωσε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

“Είχες πάει στο σπίτι του, τον είχες γνωρίσει ε;”, τη ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης, με την τραγουδίστρια να απαντά πως “είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει”.

Και καταλήγοντας, εκμυστηρεύτηκε τα εξής:Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα