Στέργιος Νενές: Ο Νικόλας του “Κωνσταντίνου και Ελένης” αποκαλύπτει τα μυστικά των ριάλιτι

Στέργιος Νενές: Ο Νικόλας του “Κωνσταντίνου και Ελένης” αποκαλύπτει τα μυστικά των ριάλιτι
Στέργιος Νενές Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και για τα πασίγνωστα ριάλιτι στα οποία εργάστηκε μετά από το τέλος του "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ βρέθηκε την Πέμπτη (26/01) ο Στέργιος Νενές, ο γνωστός σε όλους μας Νικόλας ή οινοχόος από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ακόμη τον σταματάνε στον δρόμο και τον χαιρετάνε, φωνάζοντάς τον Νικόλα, αναφέροντας πως “γενικώς οι άνθρωπο στον δρόμο είναι πολύ καλοί”.

Σχετικά με τις πολλαπλές επαναλήψεις της σειράς και τον ρόλο του, ο οποίος σημάδεψε την πορεία του, είπε: Τα πρώτα χρόνια ήταν λίγο περίεργο και για μένα. Ήταν πολύ έντονο. Στις δουλειές, τελειώνοντας τη σχολή, ήμουν ο “Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης”. Είναι πολύ δύσκολο να αποβάλεις την εικόνα”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στις δουλειές του σε διάφορα ριάλιτι που έχει εργαστεί πίσω από τις κάμερες, στη σύνταξη και την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς εργαζόταν στο ριάλιτι “Μπαρ” του MEGA και στη συνέχεια εργάστηκε στον πρώτο κύκλο της “Φάρμας”, σε τρεις σεζόν του “MasterChef”, στο “Asia Express” και το “Globetrotters”.

“Το πρόγραμμα υπάρχει επειδή κάποιοι επιλέγουν να ζήσουν κάτω από μία συνθήκη. Η συνθήκη αυτή σε βάζει κάτω από ένα καθεστώς πίεσης, είτε είναι η πείνα, είτε να ταξιδεύεις με 1 ευρώ. Αυτό που συμβαίνει με αυτούς που συμμετέχουν, ειδικά τα πρώτα χρόνια, είναι ότι όσο και αν την έχουν συζητήσει τη συνθήκη, όταν τη ζεις είναι αλλιώς. Τρως το σοκ σου, ανέφερε ο Στέργιος Νενές.

Ο ίδιος είπε πως η παραγωγή δεν βοηθάει τους παίκτες όταν κλείνουν οι κάμερες, ενώ υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη για τους διαγωνιζόμενους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα