Στον Alpha και η Ελεονώρα Μελέτη

Στον Alpha και η Ελεονώρα Μελέτη
Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τα χέρια με τους υπεύθυνους του Alpha για τη νέα σεζόν Instagram

Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού το βράδυ της Τρίτης

Δυναμώνει το δυναμικό του ο Alpha με μια ακόμη τηλεοπτική μεταγραφή. Ελεονώρα Μελέτη και “Κάντζα” έδωσαν τα χέρια όπως μαθαίνουμε το βράδυ της Τρίτης, με το κανάλι να ανακοινώνει τη συνεργασία με δελτίο Τύπου σήμερα, Τετάρτη. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε τη φετινή σεζόν στην κριτική επιτροπή του Dancing, από το οποίο “αποχώρησε” πρόωρα καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

“Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή” σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Alpha. Η Μελέτη είναι το δεύτερο πρόσωπο που ανακοινώνεται σε λίγες μόνο ημέρες, μετά την επίσημη ανακοίνωση για επιστροφή στο κανάλι της Κάντζας, της Ναταλίας Γερμανού

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές το κόνσεπτ της εκπομπής που θα αναλάβει, φαίνεται πως στον Alpha στοχεύουν στο χτίσιμο πιο σταθερής απογευματινής ζώνης, με νέες προτάσεις που θα οδηγούν ως το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στην εξίσωση αυτή θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψη του και την Ελένη Τσολάκη, η οποία παραμένει στον Alpha, αναζητείται όμως η εκπομπή που θα αναλάβει, καθώς το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Μια ακόμη σημαντική παράμετρος είναι η επιμονή του σταθμού στην ενημέρωση το πρωί, με το μαγκαζίνο “Alpha Ρεπορτάζ”, με τους Σπύρο Λάμπρου και Ράνια Τζήμα να παίρνει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού και το προσεχές φθινόπωρο. 

Τέλος, φαίνεται πως από τον καθημερινό προγραμματισμό θα πρέπει να εξαιρεθεί η Ναταλία Γερμανού, που σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι θα τοποθετηθεί το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα μετά το πρωινό “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”. Την ίδια εικόνα έδωσε άλλωστε και η Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης, μιλώντας για την επιστροφή της Γερμανού στο κανάλι. 

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού:

“Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του.

Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή.

Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα