Survivor 2024: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Διαβάζεται σε 3'
survivorgreece
Survivor Instagram@survivorgreece

Γυναικεία υπόθεση η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 2024 καθώς μία Μαχήτρια αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώτη αποχώρηση από τον νέο κύκλο του Survivor 2024 είναι γεγονός και στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/01) οι Μαχητές αποχωρίστηκαν μία από τις παίκτριες της ομάδας τους.

Η πρώτη εβδομάδα δεν κύλησε ιδιαίτερα ομαλά για τους Μπλε με τα σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους ήδη από τις πρώτες ημέρες, κάτι που φυσικά έγινε αντιληπτό και από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι σχολίαζαν με κάθε ευκαιρία το τεταμένο κλίμα που επικρατεί.

Οι Μαχητές έχασαν και τις τρεις ασυλίες στα αγωνίσματα αυτής της εβδομάδας, οπότε κλήθηκαν να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Δώρα Νικολή και ακολούθησε ο Rob James Seymour. Στο Συμβούλιο του Νησιού της Τρίτης (09/01) οι Μαχητές ψήφισαν για ακόμη μια φορά και έβγαλαν στον τάκο την Ανδριάνα Καγιά.

Η ανατροπή όμως ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως βάσει των νέων κανόνων στο φετινό Survivor, η MVP της εβδομάδας, που στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκε η Ασημίνα, έπρεπε να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα. Να σημειωθεί πως οι μονομαχίες για την αποχώρηση πρέπει να είναι ιδίου φύλου και για τον λόγο αυτό ο Rob James εξασφάλισε την παραμονή του λόγω πλειονότητας γυναικών στις υποψηφιότητες.

Τελικά, η Ασημίνα επέλεξε την Ιωάννα Τζαβέλα για τέταρτη υποψήφια, ενώ τη θέση του Rob πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά από υπόδειξη των Μαχητών.

Έτσι, η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 2024 ήταν γυναικεία υπόθεση με τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση να είναι οι Δώρα Νικολή, Ανδριάνα Καγιά, Μαριλίνα Βακονδίου και Ιωάννα Τζαβέλα.

Survivor 2024: Η πρώτη αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/01) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης που κρίθηκε με τη μονομαχία των υποψηφίων.

Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά “μονομάχησε” με εκείνη με τα χειρότερα στατιστικά, ενώ η παίκτρια στη δεύτερη θέση αντιμετώπισε εκείνη που βρισκόταν στην τρίτη θέση. Συγκεκριμένα, η Δώρα Νικολή βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, η Μαριλίνα Βακονδίου ακολουθούσε, η Ανδριάνα Καγιά βρισκόταν στην τρίτη θέση, με την Ιωάννα Τζαβέλα να ολοκληρώνει την 4άδα.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στις μονομαχίες θα λαμβάνονται υπόψιν τα στατιστικά από την αρχή του Survivor και δεν προκύπτουν στατιστικά κάθε εβδομάδα.

Η Δώρα εξασφάλισε πρώτη την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ από τη δοκιμασία αποχώρησης νικήτρια αναδείχθηκε και η Μαριλίνα, η οποία και εκείνη παρέμεινε στο Survivor.

Η τελική μονομαχία έγινε απέναντι στην Ανδριάνα και την Ιωάννα και μετά από το 4-0 που πέτυχε η τελευταία, η Ανδριάνα ηττήθηκε και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

“Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου, αλλά δεν μου βγήκε όπως ήθελα. Σήμερα, αν συμπεριλάβεις τους δύο αγώνες έχασα με 8-0 δηλαδή ήταν σημαδιακό, όπως οι 8 ψήφοι που πήρα στο Συμβούλιο. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό το κακό κλίμα που είχε επικρατήσει. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πάντως το έζησα, το γεύτηκα, μπορεί όχι μέχρι εκεί που ήθελα, αλλά τουλάχιστον γνώρισα έναν εξαιρετικό άνθρωπο και της εύχομαι να φτάσει μέχρι το τέλος”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Ανδριάνα, αναφερόμενη στη Δώρα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα