Survivor 2024: Οι 12 Διάσημοι που συζητάνε – Ποιοι είπαν “όχι”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Γιώργος Λιανός, παρουσιαστής του Survivor
Ο Γιώργος Λιανός, παρουσιαστής του Survivor ΣΚΑΙ

Στη δημοσιότητα τα ονόματα 12 Διασήμων που βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για το Survivor 2024. Όλες οι αλλαγές που θα δούμε φέτος.

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με την αγωνία να είναι μεγάλη, καθώς φέτος θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Δυναμικές προσωπικότητες που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Survivor 2024: Τα 12 ονόματα των Διασήμων που ακούγονται

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, οι 12 Διάσημοι που βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή, είναι οι εξής:

  • Χρήστος Βολικάκης
  • Κέλλυ Αραούζου
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Μαρία Αντωνά
  • Όλγα Πηλιάκη
  • Αλέξης Παππάς
  • Σάσα Μπάστα
  • Σάββας Γκέντσογλου
  • Δημήτρης Βλάχος
  • Σάββας Πούμπουρας
  • Ειρήνη Παπαδοπούλου
  • Βασίλης Πορφυράκης

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τους έγινε πρόταση και είπαν “όχι” οι Άρης Σοϊλέδης, Τριαντάφυλλος και Τζέιμς Καφετζής.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνηθίζει λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο αεροπλάνο να ανακατεύει την τράπουλα και να αλλάζει τα δεδομένα, οπότε ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές.

Survivor 2024: Όλες οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Το Survivor φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης. Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει δύο σκληρούς όρους στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Survivor, καθώς οι κανόνες γίνονται ακόμη πιο αυστηροί.

Συγκεκριμένα, όποιοι κάνουν παραβίαση και παράβαση των κανονισμών, όχι μόνο θα αποβάλλονται χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά θα χάνουν και όλο το χρηματικό έπαθλο (εβδομαδιαία αμοιβή) που έχουν κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το ίδιο θα ισχύει και στις περιπτώσεις οικειοθελών αποχωρήσεων, που δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό λόγο.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες! Θα βγούμε στον “αέρα” στις 7 Ιανουαρίου. Ναι! Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε!

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά! Καταρχάς αλλάζουν οι κανόνες. Δεν θα υπάρχουν sms (καταργείται η ψηφοφορία). Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια του Νησιού και υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών”.

Οι κυριότερες αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, συνοψίζονται ως εξής:

1. Τέλος η ψηφοφορία του κοινού
2. Η αποχώρηση θα γίνεται μέσα από αγωνίσματα
3. Η χαμένη ομάδα θα προχωρά σε συμβούλιο – Οι υποψήφιοι θα μονομαχούν για την παραμονή τους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα