Survivor 2024: Όλες οι αλλαγές που θα δούμε – Το πρόσωπο που “κλείδωσε”

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Με τρεις σημαντικές αλλαγές επιστρέφει το Survivor το 2024. Ποια “Διάσημη” έχει πει το “ναι”. Ποια ονόματα έχουν δεχτεί πρόταση από την παραγωγή.

Με πυρετώδεις ρυθμούς γίνεται η προετοιμασία για τον νέο κύκλο του Survivor, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ τις πρώτες μέρες του 2024 και, συγκεκριμένα, στις 7 Ιανουαρίου.

Την ημερομηνία έναρξης έκανε γνωστή ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος σε δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες, προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα δούμε στον καινούργιο κύκλο, ενώ επιβεβαίωσε τα σενάρια που ήθελαν να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης παίκτες, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο περσινό.

Ο Τούρκος παραγωγός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες! Θα βγούμε στον “αέρα” στις 7 Ιανουαρίου. Ναι! Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε!

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά! Καταρχάς αλλάζουν οι κανόνες. Δεν θα υπάρχουν sms (καταργείται η ψηφοφορία). Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια του Νησιού και υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών”.

Survivor 2024: Οι αλλαγές του νέου κύκλου

Οι κυριότερες αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, συνοψίζονται ως εξής:

1. Τέλος η ψηφοφορία του κοινού
2. Η αποχώρηση θα γίνεται μέσα από αγωνίσματα
3. Η χαμένη ομάδα θα προχωρά σε συμβούλιο – Οι υποψήφιοι θα μονομαχούν για την παραμονή τους

Υπενθυμίζεται πως και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις, αναφέροντας πως για πρώτη φορά φέτος θα δούμε μία σημαντική αλλαγή σε ό,τι αφορά τις παραβιάσεις. Μετά και τα περιστατικά παραβίασης κανονισμών και προβλημάτων με κλοπές που παρατηρήθηκαν στον τελευταίο κύκλο, θα υπάρχουν χρηματικές ποινές στους παίκτες.

Survivor 2024: Το πρόσωπο που “κλείδωσε”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, υπάρχει ήδη μία “Διάσημη” που έχει “κλειδώσει” την συμμετοχή της στο νέο Survivor, κι αυτή είναι η αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη.

“Έχουμε μία γυναίκα, μία αθλήτρια που πιστεύω ότι θα σαρώσει στο Survivor και έδωσε τα χέρια, είναι αποκλειστικό, θα τη δούμε σίγουρα. Είναι η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που θα ταξιδεύσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε πραγματικά να δίνει πόνο στα αγωνίσματα” είπε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Πηλιάκη είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του Nomads το 2017. Ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, είχε συμμετάσχει τόσο στο Survivor 2017 όσο και στο περσινό Survivor All Star, αλλά και στον δεύτερο κύκλο του Nomads, το 2018, στο οποίο νίκησε.

Survivor 2024: Ποιοι έχουν δεχτεί πρόταση

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor 2024 έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής.

Επίσης, πρόταση δέχτηκαν και ο Δημήτρης Βλάχος, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Βασίλης Πορφυράκης και η Μαρία Αντωνά, ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον σύζυγο της τελευταίας, Άρη Σοϊλέδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα