Survivor 3: Είναι πολλά τα λεφτά Κατερίνα Δαλάκα

Survivor 3: Είναι πολλά τα λεφτά Κατερίνα Δαλάκα
Κατερίνα Δαλάκα Facebook

Το χρηματικό deal ανά βδομάδα που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα με την παραγωγή, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει ξανά στο Survivor, αφήνοντας πίσω της τον αθλητισμό.

Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Κυριακής και με την Κατερίνα Δαλάκα να αναδεικνύεται νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Πέρα από τον τίτλο της νικήτριας του Survivor 2019, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε και 100.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό που θα πάρει είναι πολύ μεγαλύτερο, λόγω του deal που είχε κάνει!

Η φετινή σεζόν του Survivor δεν είχε την ίδια επιτυχία με τις δύο προηγούμενες, καθώς φαίνεται πως είχε κουράσει τους τηλεθεατές, οι οποίο δεν το έβρισκαν πια ενδιαφέρον.

Τα πολύ χαμηλά νούμερα του Survivor 3 οδήγησαν την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να προβεί σε διάφορες ενέργειες που θα βελτίωναν την κατάσταση και θα ανέβαζαν την τηλεθέαση.

Στις ενέργειες αυτές συμπεριλαμβάνονταν εβδομαδιαία αγωνίσματα με έπαθλα αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά των 10.000, αλλαγές στις ομάδες, καθώς και η προσέγγιση παλαιότερων παικτών.

Μετά την πρόταση στον Ντάνο, νικητή του πρώτου Survivor, και την απόρριψή της εκ μέρους του, η Acun Media στράφηκε στη δυνατή παίκτρια του δεύτερου Survivor, την Κατερίνα Δαλάκα.

Η Κατερίνα Δαλάκα, που είχε λάβει τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι του 2018, δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι και να ταξιδέψει ξανά για Άγιο Δομίνικο, κάνοντας, όμως, μια πολύ καλή συμφωνία με την παραγωγή.

Το χρηματικό ποσό που της έταξαν ήταν πολύ υψηλό, γι’ αυτό και η Δαλάκα αποφάσισε να αφήσει πίσω της τον αθλητισμό και να συμμετάσχει στο ριάλιτι, για το οποίο μέχρι πέρυσι έλεγε πως της καταπόνησε το σώμα.

Μάλιστα, μέχρι και λίγους μήνες πριν της γίνει η συγκεκριμένη πρόταση, η Δαλάκα δήλωνε χαρακτηριστικά πως “δεν θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ το σώμα της”.

Το μεταξύ τους deal έκλεισε στα 12.000 ευρώ τη βδομάδα, επομένως, ακόμη κι αν η Δαλάκα δεν κέρδιζε,  θα έπαιρνε 228.000 ευρώ καθώς έμεινε στο Survivor για 19 εβδομάδες (9 x 12.000).

Προσθέτοντας στο ποσό αυτό το χρηματικό έπαθλο του τελικού που είναι 100.000 ευρώ, σημαίνει ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα πάρει συνολικά για τη συμμετοχή της 328.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα