Survivor 3 – Τελικός: Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια

Survivor 3 – Τελικός: Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια

Το Survivor 3 έφτασε στο τέλος του. Μεγάλη νικήτρια για φέτος αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε συμμετάσχει και στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης.

Η τρίτη συνεχής σεζόν του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, του Survivor, ολοκληρώθηκε και φέτος στον ΣΚΑΙ με την Κατερίνα Δαλάκα να είναι η μεγάλη νικήτρια και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 100,000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού παιχνιδιού, που ονομαζόταν “Survivor Ελλάδα – Τουρκία” και είχε Έλληνες και Τούρκους παίκτες, οι οποίοι αναμετρήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία.

Οι τέσσερις φιναλίστ που είχαν περάσει από τον ημιτελικό στον τελικό ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, που πέρασε κατευθείαν στον τελικό λόγω της νίκης της σε αγώνισμα, η Δήμητρα Βαμβακούση, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Οι άλλοι τρεις παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του κοινού και από αυτούς η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν εκείνη που αναδείχθηκε ως η παίκτρια που θα διεκδικούσε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα το μεγάλο έπαθλο.

Πλάι στον Σάκη Τανιμανίδη βρισκόταν, φυσικά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον οποίο ανήκει η παραγωγή και ο οποίος συντόνιζε τη βραδιά ημιτελικού της Τουρκίας, που διαδραμτιζόταν την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο, παράλληλα με τον ελληνικό τελικό.

Οι φιναλίστ, Εμρέ, Σεντά, Οκάι και τον Γιουσούφ είχαν μεγάλη αγωνία. Οι Οκάι και Γιουσούφ είχαν περάσει κατευθείαν στον τελικό, που θα προβληθεί τη Δευτέρα, ενώ η Σεντά ήταν εκείνη που πέρασε από την ψηφοφορία του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η δεύτερη φορά που η Κατερίνα Δαλάκα συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μπήκε λίγους μήνες μετά την έναρξη του φετινού παιχνιδιού, ενώ είχε λάβει μέρος και πέρυσι, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Στο πλευρό της Κατερίνας ήταν ο αδελφός της, που δήλωσε περήφανος, αλλά και ο Ατακάν, ο Τούρκος παίκτης με τον οποίο η Δαλάκα είχε έρθει πάρα πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο μεταξύ, από τον τελικό δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αφού είχε τα γενέθλιά της η σύντροφος του Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έσβησε κεράκια στην τούρτα που της έφεραν.

Ο Γιώργος Λιανός που ήταν συμπαρουσιαστής φέτος, επίσης, πέρασε από το πλατό, ενώ καθόλη τη διάρκεια του τελικού, προβλήθηκαν σε βίντεο οι καλύτερες στιγμές των παικτών και αστεία περιστατικά μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα