Survivor 4: Άγριος καβγάς Κάτιας με Ελευθερία – “Με είπες άχρηστη”

Survivor 4: Άγριος καβγάς Κάτιας με Ελευθερία – “Με είπες άχρηστη”
GLOMEX

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Κάτια Ταραμπάνκο τσακώθηκαν έντονα στην παραλία των Διασήμων. Κατηγόρησε το μοντέλο ότι δεν λειτουργεί ομαδικά.

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στην καλύβα των Διασήμων στο Survivor 4 το βράδυ της Τρίτης (12/1) ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή μια χούφτα ρύζι.

Το φαγητό έγινε η αφορμή για να ξεσπάσουν οι δυο παίκτριες και να βγουν στη φόρα διάφορα παράπονα που είχαν η μία από την άλλη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σχετικά με το ομαδικό πνεύμα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια κατηγόρησε το μοντέλο πως δεν μοιράζεται πράγματα με τους άλλους, ότι βρίσκει φαγητά και τα τρώει μόνη της, αλλά και ότι επιδεικνύει ομαδικό πνεύμα μόνο στα αγωνίσματα και όχι στην επιβίωση στην παραλία.

“Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι. Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα“, ξεκίνησε να λέει η Ελευθερία Ελευθερίου.

“Όχι, αγάπη. Ξεκινάει και απ’ τα αγωνίσματα, όταν πρέπει να τρέχουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ. Το να μοιραστώ μια χούφτα ρύζι δεν παίζει κανένα ρόλο, γιατί φτύνω αίμα και τρέχω για να κερδίζουμε αγωνίσματα”, είπε η Κάτια Ταραμπάνκο με την Ελευθερία να της απαντά:

“Έλα ρε, εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα