Survivor 4: Αυτοί είναι οι Μαχητές – Κρεμλίδου και η “γαζέλα της Μυκόνου” στο παιχνίδι

Survivor 4: Αυτοί είναι οι Μαχητές – Κρεμλίδου και η “γαζέλα της Μυκόνου” στο παιχνίδι
Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα Instagram / @elena_mariposa

Ο ΣΚΑΙ και η Acun Media κατέληξαν στους "Μαχητές" που θα δούμε φέτος στο "Survivor". Έλενα Κρεμλίδου και Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανάμεσά τους.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες του ΣΚΑΙ και της Acun Media για το “Survivor 4”, ενώ λίγες μέρες απομένουν για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες.

Μετά την τελική λίστα των “Διασήμων” που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης, η εκπομπής “Πάμε Δανάη” αποκάλυψε και όλα τα ονόματα που θα βρίσκονται στους “Μαχητές”.

Ανάμεσά τους βλέπουμε και τη γνωστή influencer Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα), για την οποία υπήρχαν συζητήσεις σχετικά με την ομάδα στην οποία θα μπει, αλλά τελικά θα βρίσκεται στους “Μαχητές”.

Η Έλενα Κρεμλίδου αποτελεί μια καλή επιλογή για το κανάλι και την παραγωγή, καθώς έχει πάνω από 329 χιλιάδες followers στο Instagram, ενώ διαθέτει ένα πολύ όμορφο και σέξι κορμί.

Είναι, άλλωστε, προφανές και από τα προηγούμενα Survivor, ότι σε πολλές περιπτώσεις επιλέγονται παίκτες που έχουν γυμνασμένα σώματα και ωραίες αναλογίες.

Στους “Μαχητές” θα δούμε, επίσης, τον Γιώργο Κορόμι, που είναι μοντέλο γεννημένος στην Ουγγαρία, καθώς και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος επαγγέλλεται επιχειρηματίας και influencer, αλλά και την επίσης influencer και επιχειρηματία, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πρόκειται για την εκρηκτική ρεπόρτερ του Mykonos Live TV, γνωστή και ως “μαύρη γαζέλα της Μυκόνου”.

Σχετικά με το «Survivor Πανόραμα», το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα το παρουσιάζει, αφού η εκπομπή επανέρχεται τα Σαββατοκύριακα, ενώ το «πράσινο φως» πήρε ο «Αδύναμος Κρίκος» για τρίτη σεζόν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα