Survivor 4: Η ερωτική εξομολόγηση του Τριαντάφυλλου στη σύζυγό του και η “χλιαρή” απάντηση

Survivor 4: Η ερωτική εξομολόγηση του Τριαντάφυλλου στη σύζυγό του και η “χλιαρή” απάντηση
Glomex

Με αγωνία περίμενε ο Τριαντάφυλλος την ερωτική ανταπόκριση της συζύγου του στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας, όμως εκείνη δεν έλεγε να του κάνει το χατίρι.

Τι κι αν ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να αποχωρήσει από το Survivor; Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ήταν για 8η φορά προτεινόμενος, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό τον στήριξε για ακόμα μία φορά και “έδειξε” τον Αλέξη Παππά, πως θα ήταν ο παίκτης που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του παιχνιδιού παραμένει στο νησί του Άγιου Δομίνικου και επειδή η ομάδα του, η “Κόκκινη” κέρδισε το χθεσινό αγώνισμα, το οποίο είχε σαν έπαθλο επικοινωνία, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μόνο που ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν μίλησε με τη σύζυγό του, Δήμητρα, καθώς παρ’ όλο που ο ίδιος της άνοιξε την καρδιά του, εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά του για εκείνη, η ίδια απέφευγε να του ανταποδώσει την αγάπη του.

“Και εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία και είμαι χαρούμενος, τρελαμένος, έχω άγχος, χτυπάει η καρδιά μου, ερωτευμένος άντρας τώρα εγώ, αγαπάω, το πρώτο μήνυμα που στέλνω στη γυναίκα μου είναι ότι την αγαπάω, ότι είναι η ζωή μου, η ψυχή μου, η λατρεία μου και τι βλέπω; χα χα χα”, λέει στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος.

“Είναι δυνατόν ρε Δήμητρα; Μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Πες ένα σ’ αγαπάω, μου έχεις λείψει, σε σκέφτομαι. Είναι σαν να μου λες να κάτσω εκεί που είμαι”, συμπλήρωσε.

Φυσικά οι συμπαίκτες του δεν έχασαν την ευκαιρία να τον “τρολάρουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα