Survivor 4: Μπάχαλο οι δύο ομάδες – “Θα τους βουλώσω το στόμα”

Survivor 4: Μπάχαλο οι δύο ομάδες – “Θα τους βουλώσω το στόμα”

Τσακωμοί σε κόκκινους και μπλε λίγο πριν μπουν στη μάχη για το τελικό αγώνισμα και την αποχώρηση. Κλάματα και εντάσεις. "Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε τον πατέρα μου" είπε η Ανθή.

Άνω-κάτω οι δύο ομάδες του Survivor 4 λίγο πριν την τελική τους μονομαχία για έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού, αλλά και την αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη.

Οι “αναταράξεις” σημειώθηκαν τόσο στους κόκκινους όσο και στους μπλε, σε συνέχεια της ψηφοφορίας των δύο προηγούμενων ημερών.

Μερίδα των κόκκινων, όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Ασημακόπουλος και ο Κοψιδάς παρεξηγήθηκαν με τη Σοφία σχετικά με την επιλογή της στην ψηφοφορία, ενώ ο “Κόρο” είχε μία λεκτική αντιπαράθεση με τον Κώστα Παπαδόπουλο σχετικά με την αγωνιστικότητα που επιδεικνύει ο καθένας στα αγωνίσματα. Ο τελευταίος μάλιστα, σχετικά με τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην καλύβα, προειδοποίησε ενόψει του αγωνίσματος πως “θα τους βουλώσω το στόμα”.

Μάλιστα, σε καυγά λίγο έλειψε να εξελιχθεί και η συζήτηση του Περικλή με την Ανθή Σαλαγκούδη, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλή σχέση, με την τελευταία πάντως να βάλλει κατά του Τριαντάφυλλου για τις υπόνοιες που άφησε σχετικά με την παραμονή της στο παιχνίδι: “Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου εδώ και καιρό. Έχουν να κάνουν με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητά του λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι και ότι αυτός είναι ο λόγος που μένω”, είπε η Ανθή.

Την ίδια ώρα, διχασμένη παραμένει και η μπλε ομάδα, όπου εκτός από το “στρατόπεδο” των Αλέξη Παππά και Κρις, ψυχρές παραμένουν οι σχέσεις της ομάδας με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η τελευταία μάλιστα, μετά το επεισόδιο που είχε με την Άννα-Μαρία Βέλλη, ξέσπασε σε κλάματα.

Όλα αυτά, λίγο πριν οι δύο πάρουν θέση μάχης για το τελικό αγώνισμα, στο επεισόδιο όπου θα υπάρχει και αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα