Survivor 4: Μπήκε ο πρώην της Μαριαλένας – “Ξερνάω, τι καραγκιόζης είναι”

Survivor 4: Μπήκε ο πρώην της Μαριαλένας – “Ξερνάω, τι καραγκιόζης είναι”

Εκτός εαυτού η Μαριαλένα που "πάγωσε" με την είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη και της πρώην του, Χριστίνας Κεφαλά. "Κλαρινογαμπρό" τον αποκάλεσε ο Τζέιμς.

Το μάλε-βράσε στο αποψινό Survivor 4, όπου η πολυαναμενόμενη είσοδος του πρώην της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλκη και της δικής του πρώην, Χριστίνας Κεφαλά έγινε πραγματικότητα, όπως μάς είχε προϊδεάσει και το τρέιλερ.

Το πρόβλημα σε αυτή την εξέλιξη είναι ότι οι δύο νέοι παίκτες των μπλε έχουν μεν χωρίσει τα τσανάκια τους, γεγονός ωστόσο που η Μαριαλένα αγνοούσε, όπως φυσικά και την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στη θέα της ξαφνικής τους εμφάνισης στην καλύβα των μπλε, η Μαριαλένα “πάγωσε”, ενώ κατά τις πρώτες αναγνωριστικές κουβέντες μεταξύ νέων και παλιών προσώπων αποχώρησε για λίγα λεπτά, με τον εκνευρισμό της να είναι έκδηλος.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αλλά και σε μερίδα των συμπαικτών της, ήταν εμφανής η έκπληξη και δυσαρέσκειά της για την είσοδο του πρώην της, μα πολύ περισσότερο για την κοπέλα που τον συνόδευε , η οποία στο μυαλό της παραμένει… νυν.

Αυτή είναι η νυν του και τώρα είναι μαζί. Είναι τραγελαφικό. Ξερνάω. Ο άλλος που ξέρει ότι θα είναι η πρώην του και φέρνει και τη νυν του τι καραγκιόζης μπορεί να είναι. Και κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα.“, ήταν τα λόγια της στους συμπαίκτες της, για να εξομολογηθεί εν συνεχεία στην κάμερα:

“Έχω φάει τη μεγαλύτερη μ…κία που έχω φάει εδώ μέσα. Είναι σοκ αυτό για μένα. Δηλαδή θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες, θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και θα είναι όλα καλά; Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ”.

Πάντως, οι συμπαίκτες της, Τζέιμς και Άννα Μαρία προσπάθησαν να τη στηρίξουν, αν και γέλασαν με την εν λόγω εξέλιξη, με τον πρώτο μάλιστα να σχολιάζει τον πρώην της: “Αυτό που συμπεραίνω για σένα είναι ότι σου αρέσουν οι κλαρινογαμπροί”.

Ο Σάκης Κατσούλης, ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, ο ένας από τους πέντε νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, είπε από την πλευρά του: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Μαριαλένα. Ο καθένας επέλεξε να τραβήξει τον δρόμο του. Από κοινού έγινε”, πράγμα βέβαια που δεν συμφωνεί απόλυτα με τα λεγόμενα της Μαριαλένας: “Δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Δεν μιλάγαμε τον τελευταίο καιρό. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Αλλά πώς τα φέρνει η ζωή. Μετά από τόσους μήνες που έχουμε χωρίσει είναι εδώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπήκε”.

Αλέξης και Κρις δεν άφησαν ασχολίαστη την είσοδο των νέων παικτών, κάνοντας λόγο για αριθμητικό αβαντάζ υπέρ τους, εφόσον οι νέοι παίκτες ενταχθούν στην υπο-ομάδα τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα