Survivor 4: Νεύρα στο twitter – “Άδικη η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου”

Survivor 4: Νεύρα στο twitter – “Άδικη η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου”
Ο Κώστας Παπαδόπουλος στο "Survivor 4" ΣΚΑΙ

Το twitter αντέδρασε αρνητικά στην αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου από το "Survivor 4" και την παραμονή του Τριαντάφυλλου. Όλα τα σχόλια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το “Survivor 4” το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (29/04), με τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν και να του εύχονται καλή διαδρομή. Υποψήφιοι ήταν, επίσης, ο Τριαντάφυλλος (για 9η φορά), ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο “ζαχαροπλάστης” – όπως τον φώναζαν στο παιχνίδι και στο twitter – ήταν ένας από τους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο φετινό “Survivor 4”. Και ενώ στις αρχές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε υποπέσει σε λάθη, στη συνέχεια κατάφερε να αποκτήσει ξανά τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Τα σχόλια της αποχώρησης του Κώστα Παπαδόπουλου στο twitter ήταν ανάμεικτα, με πλήθος παικτών να τη θεωρούν άδικη. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν πως θα έπρεπε να φύγουν παίκτες οι οποίοι δεν προσφέρουν κάτι στην ομάδα τους, όπως ο Τριαντάφυλλος, παρά εκείνοι που βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Οι τουιτεράδες σχολίασαν, επίσης, το γεγονός ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος έφυγε αξιοπρεπώς, με το κεφάλι ψηλά, ενώ ήταν εντυπωσιακό που τον αποχαιρέτησαν οι παίκτες και των δύο ομάδων του παιχνιδιού, κάτι που δείχνει σεβασμό στο πρόσωπό του, ήταν τον συμπαθούσαν είτε όχι.

Survivor 4: Πώς σχολίασε το twitter την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα