Survivor 4: Όλοι οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” – Όσα πρέπει να ξέρεις

Survivor 4: Όλοι οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” – Όσα πρέπει να ξέρεις
Survivor 2021 Facebook / @Survivor Greece

Όλα τα ονόματα των παικτών του "Survivor 4", που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (27/12). Οι πρώτοι καβγάδες και οι αλλαγές που θα δούμε φέτος στις αποχωρήσεις.

Την ερχόμενη Κυριακή (27/12) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ θα κάνει πρεμιέρα το “Survivor 4”, που επανέρχεται δυναμικά στην τηλεόραση και διεκδικεί μια θέση στον ανταγωνισμό των ριάλιτι.

Οι παίκτες του φετινού “Survivor” βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, ενώ έχουν ξεκινήσει να δίνουν τις καθημερινές τους μάχες, τόσο στα ομαδικά αγωνίσματα όσο και στην επιβίωσή τους.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Διάσημοι και Μαχητές

Μέχρι στιγμής οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε 10 Διάσημους και 10 Μαχητές, ωστόσο, έχει γίνει γνωστό πως στην πορεία του παιχνιδιού θα προστεθούν και άλλοι διαγωνιζόμενοι σε κάθε ομάδα.

Οι Διάσημοι είναι οι:

Αγγελική Λάμπρη, Αλέξης Παππάς, Άννα Μαρία Βέλλη, Γιώργος Κοψίδας, Μιχάλης Αρναούτης, Πάνος Καλλίδης, Κάτια Ταραμπάνκο, Περικλής Κονδυλάτος, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου.

Σε επόμενα επεισόδια πρόκειται να δούμε και την Ανθή Σαλαγκούδη που θα αποτελέσει νέα προσθήκη στην ομάδα.

Οι Μαχητές είναι οι:

Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα), Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Chris Σταμούλης, James Καφετζής, Έλενα Λιλιοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριάννα Ρουμελιώτη, Σοφία Μαργαρίτη, Νίκος Μπάρτζης.

Στους Μαχητές πρόκειται να δούμε αργότερα και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που είναι influencer, επιχειρηματίας και ρεπόρτερ του Mykonos Tv Live, γνωστή και ως “μαύρη γαζέλα της Μυκόνου”.

Οι πρώτες μέρες των παικτών

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες και των δύο ομάδων ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες που υπάρχει στην περιοχή, η οποία πλήττεται από μουσώνες, υγρασία και καταρρακτώδεις βροχές.

Στους Διάσημους αισθητή την παρουσία της έχει κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο, το νεαρό μοντέλο που υπήρξε μία από τις νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM 2.

Η Κάτια είναι πολύ δυνατή και τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στα αγωνίσματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει “σώσει” αρκετές φορές την ομάδα της μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, έχουν ήδη έρθει οι πρώτες ρήξεις. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί σύγκρουση ανάμεσα στο νεαρό μοντέλο και στη γνωστή youtuber Άννα Μαρία Βέλλη (Ami Yiami), καθώς και οι δύο είναι εκρηκτικοί και ανταγωνιστικοί χαρακτήρες.

Έτσι, θα δούμε εντάσεις και κλάματα ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

Οι φετινές αλλαγές

Φέτος, κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Γιώργος Λιανός και όχι ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ αλλαγές θα δούμε και στον τρόπο ψηφοφορίας και αποχώρησης των παικτών.

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη, με θετική ψήφο, και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες.

Το φετινό “Survivor” φαίνεται πως θα έχει πολλές ανατροπές!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα