Survivor 4: Οργή για τα δελφίνια-έπαθλο

Survivor 4: Οργή για τα δελφίνια-έπαθλο

Η επιλογή της παραγωγής να επιβραβεύσει τους νικητές με εκδρομή στο Πάρκο Δελφινιών και η εικόνα αιχμάλωτων ζώων να προβάλλονται ως μέσα αναψυχής προκάλεσε -δικαίως- αντιδράσεις.

Αλγεινή εντύπωση και σωρεία αρνητικών σχολίων προκάλεσε το έπαθλο του αποψινού Survivor 4 για τους νικητές του αγωνίσματος.

Η επιλογή της παραγωγής να προσφέρει μία εκδρομή στο Πάρκο Δελφινιών και να εκθέσει σε κοινή θέα ως αντικείμενα διασκέδασης ζώα που ζουν αιχμάλωτα προς τέρψη των νικητών έφερε τη δίκαιη αντίδραση πολλών, την οποία έσπευσαν να εκφράσουν με αναρτήσεις τους στο Twitter.

Οι παίκτες του Survivor που είχαν νωρίτερα κερδίσει το αγώνισμα, κολύμπησαν με τα δελφίνια, ενώ αρκετοί τα έπιαναν και χόρευαν, χωρίς να επιδεικνύουν την παραμικρή ευαισθησία για ζώα που στερούνται την ελευθερία της θάλασσας και χρησιμοποιούνται ως μέσα αναψυχής.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιανός επεσήμανε πως το εν λόγω πάρκο το διαχειρίζεται οργάνωση με δελφίνια που είναι γεννημένα σε καθεστώς αιχμαλωσίας, χωρίς φυσικά αυτό να αναιρεί πως η προβολή των συγκεκριμένων ζώων ως “έπαθλα” είναι απαράδεκτη, όπως σχολίασαν και αρκετοί χρήστες των social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα