Survivor 4: Οργή κατά Τριαντάφυλλου – “Μας δωροδόκησε με 2.000 ευρώ και μισή μπανάνα”

Survivor 4: Οργή κατά Τριαντάφυλλου – “Μας δωροδόκησε με 2.000 ευρώ και μισή μπανάνα”
Survivor 4: Κόρομι και Τριαντάφυλλος glomex

Στο στόχαστρο ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει απομονωθεί από την ομάδα του, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν για πονηριά, δολοπλοκίες, αλλά και προσπάθειες δωροδοκίας.

Οι τσακωμοί συνεχίζονται στο Survivor 4 και στο αποψινό επεισόδιο οι Κόκκινοι έγιναν μαλλιά κουβάρια, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει απομονωθεί από την ομάδα του, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν για πονηριά, δολοπλοκίες, αλλά και προσπάθειες δωροδοκίας για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κοψιδάς και Ασημακόπουλος ξεκίνησαν να στάζουν… μελι για τον πρώην “αδερφό”, νυν “προδότη”, τονίζοντας αμφότεροι πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να τους δωροδοκήσει με χρήματα και όχι μόνο…

Στη συνέχεια, Τριαντάφυλλος και Κόρο προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, ωστόσο τα πράγματα έγιναν μάλλον χειρότερα.

“Με έχεις κάνει και πεινάω! Λες ιστορίες!” τόνισε ο Κόρομι, κατηγορώντας τον Τριαντάφυλλο ότι πήγε να τον δωροδοκήσει με μισή μπανάνα για να μην τον ψηφίσει.

“Είσαι δυο μήνες εδώ και είσαι ηθοποιός! Αγωνιστικά δεν είσαι ο χειρότερος; Απάντησέ μου! Δεν αντέχω να μου κάνεις τον ηθοποιό, κάνεις τον κολλητό μου για να μείνεις στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι και παλεύω, δεν κάθομαι στην καλύβα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, είσαι τέλειος ηθοποιός και όλοι σε πιστεύαμε. Ευτυχώς χάσαμε την ασυλία, σε ψήφισα και είδαμε ποιος είσαι! Κολλητέ μου φίλε είσαι τόσο ηθοποιός. Είσαι τόσο χαζός…”, είπε ο Κορόμι.

“Δεν είμαι ηθοποιός. Με πείραξε πάρα πολύ. Δεν είμαι ηθοποιός ρε φίλε. Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Ό,τι έχω να σου πω το λέω μπροστά σου. Για ποιο πράγμα; Σου έπαιξα κάποιον ρόλο; Σου έκανα κάτι; Έπαιξα κάποιο άσχημο παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες”, απάντησε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα