Survivor 4: Τσίμπημα σκορπιού και τραυματισμός της Άννα Μαρίας – Ανατροπή ξανά στην ψηφοφορία αποχώρησης

Survivor 4: Τσίμπημα σκορπιού και τραυματισμός της Άννα Μαρίας – Ανατροπή ξανά στην ψηφοφορία αποχώρησης
SKAI TV

Κακοτοπιές που συμπεριλαμβάνουν από τσίμπημα σκορπιού μέχρι τραυματισμούς στην φωτιά της καλύβας είναι τα τελευταία νέα από την Δομινικανή Δημοκρατία. Γιατί οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι 4 και όχι 2.

Ο τέταρτος κύκλος του Survivor έχει δείξει από πολύ νωρίς ακόμη πως θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους, τόσο σε επίπεδο δοκιμασιών, όσο και σε επίπεδο συνθηκών διαβίωσης των παικτών στο νησί.

Στην καλύβα των διασήμων, μετά την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε η Κάτια Ταραμπανκό σειρά είχε η Άννα Μαρία Βέλη.

Πριν από το αγώνισμα ασυλίας, η νεαρή παρουσιάστρια έβαλε καταλάθος το πόδι της στη φωτιά, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως “εκείνη τη στιγμή, με το που είδα το αίμα, δεν σκέφτηκα αν είναι μια γρατζουνιά ή κάτι πιο βαθύ. Επειδή είδα αίμα, έπεσα κάτω και πανικοβλήθηκα”

“Ήρθαν τα παιδιά από πάνω μου προσπαθώντας να με καθησυχάσουν. Είχα χάσει εντελώς την ψυχραιμία μου”, πρόσθεσε.

Οι κακοτοπιές συνεχίστηκαν, επηρεάζοντας αυτή την φορά την ομάδα των Μαχητών, αφού τσίμπησε σκορπιός τον Κώστα. Ο παίκτης έδειξε να το ξεπερνάει γρήγορα και η ομάδα τους κέρδισε 10-5 στο αγώνισμα της ημέρας.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, Διάσημοι και Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αποφασίσουν για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο μεταξύ, μια μέρα νωρίτερα είχαν χάσει την ασυλία τους ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς συγκεντρώνοντας τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών τους.

Σημειώθηκε ισοψηφία όταν οι Διάσημοι κλήθηκαν να διαλέξουν τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδα τους, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και στον Μιχάλη Αρναούτη που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι τέσσερις και όχι δύο, εφόσον μέσα από δύο ψηφοφορίες των Διασήμων δημιουργήθηκαν δύο ισοψηφίες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα