Survivor 5 – Μυριέλλα: “Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία”

Survivor 5 – Μυριέλλα: “Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία”
Μυριέλλα Κουρεντή Glomex

Εχθρικό είναι το κλίμα στους Διάσημους του "Survivor 5". Η Μυριέλλα Κουρεντή έμαθε από τον Βαλάντη ποιος οργάνωσε την ψηφοφορία εναντίον της πριν από μερικές μέρες.

Τεταμένη είναι η κατάσταση στην ομάδα των Διασήμων του “Survivor 5”, καθώς οι ήττες, οι ψηφοφορίες και οι αλληλοκατηγορίες έχουν δημιουργήσει πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Σε δηλώσεις της, η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε πως έχει μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την μαζική ψηφοφορία εναντίον της, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα. Όπως είπε:

“Μετά το τελευταίο συμβούλιο ο Βαλάντης, έχοντας καταλάβει πλέον ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί, ποιοι είναι οι αληθινοί και ποιοι οι ψεύτικοι, μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία που έγινε εναντίον μου. Μου αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι η Ευρυδίκη“.

“Έπεσαν οι μάσκες, όπως είχε πει και εκείνη. Δυστυχώς για εκείνη γυρνούν μπούμερανγκ τα λόγια της. Εγώ ψήφισα αγωνιστικά κι εκείνη κίνησε μια ολόκληρη σκευωρία εναντίον μου. Χρησιμοποιώντας την πειθώ της προσπάθησε να με διώξει. Δυστυχώς δεν της βγήκε. Θεωρώ ότι τα κίνητρά της – και με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό- έχουν να κάνουν με την ζήλια. Την πείραξε πάρα πολύ που οι Μπλε είπαν πως είμαι η καλύτερη παίκτρια της ομάδας μας. Θεωρεί πως έχω τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω μου επειδή ο Τσακατσούκας έχει δηλώσει την αδυναμία του σε εμένα και ότι όλο αυτό το πράγμα που πουλάει. Κι αυτό το άκουσα ότι το είπε”, συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Στο μεταξύ, προηγουμένως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δηλώσει πως ο Βαλάντης είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η υπερβολή και να τραβάει τα πράγματα στα άκρα.

Survivor 5 – Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα