Survivor 5: Οργή για ατάκα του Βαλάντη που έκοψε η παραγωγή – Ποιος ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 5: Οργή για ατάκα του Βαλάντη που έκοψε η παραγωγή – Ποιος ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Βαλάντης είπε κάτι στην Ευρυδίκη με αποτέλεσμα η τελευταία να ξεσπάσει σε κλάματα. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Επεισοδιακό το συμβούλιο του νησιού στο Survivor της Κυριακής, με τα αίματα να ανάβουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Βαλάντης κατευθυνόταν προς την κάλπη.

Ο τραγουδιστής πέρασε δίπλα από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε μόλις ψηφίσει. Δευτερόλεπτα αργότερα, εκείνη ξεσπά σε κλάματα, καθώς, όπως εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες της, ο Βαλάντης τής είχε πει κάτι προσβλητικό.

Στο άκουσμα της φράσης του, αρκετοί εκ των διάσημων ξέσπασαν εναντίον του, με την Αθηνά Ευφμορφιάδη να του φωνάζει: “Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή”. Ο ίδιος ο τραγουδιστής πάντως δεν αρνήθηκε το περιστατικό, αφού όπως είπε “Με έχει διαλύσει”.

Να σημειωθεί πως η ατάκα του Βαλάντη δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο.

Όταν η Ευρυδίκη επέστρεψε αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας της ίδιας: “Αν θέλει μπορεί να το πει. Εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Αναφέρθηκε στην υγεία μου. Μου είπε μία φράση. Κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει, ας πει τι είπε”.

Ο ίδιος, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: “Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη”.

Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Με επτά ψήφους, αυτός είναι ο Βαλάντης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα